Verhoog je trilling, je gevoeligheid ontwikkeld zich tot een nieuw level. Je wordt steeds vaker uitgenodigd om bewuster van energie te worden. Alles heeft een energie een trilling: de aarde, de mensen, planten, dieren, voeding en voorwerpen. Heb je al eens opgemerkt wanneer jij een voorwerp oppakt van iemand anders dat er een stroming op gang komt. Er komt energie, informatie, gevoelens en een weten. Informatie die je niet kunt weten waar je toegang tot hebt.

Je heldere kanaal: voelen/waarnemen heeft een boodschap voor jou! Ik wil ontwikkeld worden, ik wil verdieping omdat ik één van je belangrijkste navigators ben bij jouw reis op aarde. Ik laat je weten wanneer iets goed voor je en is wat niet. Als je weet hoe ik werk, dan zal het je veel leed en pijn besparen, omdat je bewust bent welke keuzes, op welk vlak van je leven dan ook een bijdrage zijn.

Kies voor het onderzoeken hoe jou heldere waarneming werkt en hoe je deze louter in je voordeel kan laten werken i.p.v. je nadeel. Een nadeel is dat je heel veel energie oppikt van de mensen om je heen en denkt dat het van jou is.

Herkenbaar? Like en deel  er zijn meer mensen op zoek naar hun essentie, hun bron, wie ze werkelijk zijn.

Liefs Femke
www.dehelderebron.nl