Je hebt een helder idee ontvangen. Het is het antwoord op de nieuwe weg…je bent al een tijd zoekende. Nu is het aan jou om dit nieuwe idee te omarmen, om het binnen te laten. Als je je nog niet bewust bent van het idee omdat je het elke keer wegwuift met je Ego met gedachten als (geen tijd/geen geld/kan ik niet/wie ben ik wel niet etc.)

Ga vandaag even babbelen met Aartsengel Uriël 👼, word een moment stil in jezelf en roep deze aartsengel aan. De kleur van deze aartsengel is lichtgeel en schijnt zo fel als de citroen op de foto. Als het idee weer boven komt drijven, omdat je hier om hebt gevraagd open dan je hart voor het idee. Plant als het ware het zaadje 🌱 in je hart 💚 en vraag om de eerste logische actiestap. Wees bereid om er alles voor te doen wat nodig is. Onthoud: Je kunt dit, het is je helder ingegeven. Ga over tot actie!

Citroen 🍋 brengt licht, inzicht en helderheid in je leven! Laat het wankele vertrouwen los en open jezelf voor de vrolijkheid en levenslust die dit idee met zich meebrengt.

Herkenbaar? Like en deel  er zijn meer mensen op zoek naar hun essentie, hun bron, wie ze werkelijk zijn.

Liefs Femke
www.dehelderebron.nl