Hoe komt het toch dat je de ene dag ‘on top of the world’ voelt en de andere dag het liefst een deken over je hoofd wilt trekken en verdwijnen. Je emoties, gedachten over jezelf schommelen heen en weer. Het enige wat het je geeft is twijfel over jezelf. Waar twijfel je over, waar pak je niet door? Waar heb je besloten dat jij dit niet kan? Heb je al gemerkt dat twijfelen niks helpt en je nog verder afbrengt van wat je eigenlijk wilt: innerlijke rust. Je voelt je on top of the world als je ja zegt!

De boodschap van twijfel is altijd JA, doorzetten, doorpakken…Opgeven verteld altijd de oplossing is nabij als je de controle loslaat en springt. Voor je idee spring je in het diepe de werkelijkheid is je hebt je A, B en C zwemdiploma. Met andere woorden: je angst is misplaatst! Go spring en ontdek hoe verfrissend, verkwikkend deze nieuwe sprong in je leven is.

Veel zwemplezier

Liefs Femke
www.dehelderebron.nl