Ook als de dingen vandaag niet zo gaan als jij wilt, realiseer je er zijn hogere krachten aan het werk. Jouw verbinding met de kosmos, het universum is sterk, vanaf je geboorte al. Je wordt behoed voor je eigen enthousiasme en de wens om de wereld mooier te maken. Er is een betere optie en deze zal je voor woensdag duidelijk zijn. Onderneem even geen actie en geniet van het mooie weer. Rust uit,leeg je hoofd en open je voor de nieuwe inzichten en ideeën…

Leuk detail…de bloemen op de foto heb ik ook in mijn eigen tuin staan, ze heten Cosmea. Deze kleurrijke antennes met hun gouden hart herinneren je aan jouw verbinding met de Kosmos. Het zonlicht werkt vandaag in op je hartchakra en je kunt de duizenden lichtcodes voelen dansen die klaar staan. Open je hart voor de zon en het licht dat is je taak vandaag.

Herkenbaar? Like en deel  er zijn meer mensen op zoek naar hun essentie, hun bron, wie ze werkelijk zijn.