Lief kind van licht! Channeling… Vandaag ben ik (aartsengel Michaël) weer bij jou om te herinneren wat relaties zijn en hoe ze bedoeld zijn in je leven. Als eerste wat mensen vaak vergeten is dat je een relatie hebt met jezelf. De relatie waar je in de leven de meeste energie in hoort te steken en jezelf te voeden met alles wat jou een gevoel van leven geeft. Jezelf voeden, verzorgen, rusten, omarmen, liefhebben is wat er vaak naar de buitenwereld geschoven wordt. Dit wordt gegeven aan anderen en in de verwachting en hoop als ik maar heel veel geef van mezelf, dan krijg ik het wel terug.
 
Helaas werkt de wet van aantrekking in relaties niet op deze manier. De wet van aantrekking werkt vanuit wat je denkt en voelt over jezelf en hoe jij zorgt voor jezelf. Hiermee met deze gedachten, met deze zorg voor jezelf trek je relaties aan die bij je passen of juist niet bij je passen…
 
De illusies is dat de mens denkt hij of zij die buiten mij staat moet veranderen. Ook dit is één van de illusies die mensen gevangen houdt in relaties die niet werken, in relaties waar onenigheid, emotionaliteit en verdriet plaatsvindt.
 
Het gevoel, de angst waarom ziet niemand mij zoals ik ben, waarom zien mensen mijn behoeftes niet…lief kind je ziet jezelf nog niet zoals je bent. Je hebt je eigen behoefte nog niet erkend naar jezelf.
 
Van radicale zelf-zorg wordt men pas vaak bewust nadat het lichaam, de geest heeft opgegeven en in een hoek is gedrukt (burn-out, depressie, angst). Zijn er geen signalen geweest? Ja wel deze zijn niet opgemerkt. Vandaag ben ik bij jou om je bewust te maken van je behoeftes, je wensen en verlangens en deze vandaag neer te gaan zetten in de energie.
 
De energie ondersteunt je in het stappen zetten, de keuze maken om jezelf op 1 te zetten en vanuit deze positie er te zijn voor anderen. Laat wat andere mensen hiervan denken achter je. De angst wat een ander hiervan vindt is niet langer bedoeld om je klein te houden en je leven niet te creëren. De tijd van klein denken, klein houden en klein zijn is voorbij.
 
Energetisch word je elke dag uitgenodigd om plaats te nemen in je grootsheid. Je ervaart dit als groot, als een afstand de waarheid is dat het al in jou AAN-wezig (in jouw wezen) is en wil ontwikkeld worden. Je hoeft hier alleen maar ja tegen te zeggen. Tegen deze persoonlijke groei, het openen van je bewustzijn en het leven van je potentieel…Je weet wat je te doen hebt, de signalen heb je al gekregen. Druk alle signalen niet langer weg….open je voor de wetenschap en de wijsheid. Volg de roep van je hart en alles wat licht & plezierig voor jou is.
 
Herkenbaar? Deel dit bericht er zijn meer mensen op zoek naar hun essentie, hun Bron.. 💎
 
Liefs Femke
 
www.dehelderebron.nl