. Hoeveel weerstand voer je uit tegen verandering? Hoe hou je vast aan wat ooit belangrijk is geweest? Vasthouden aan oude gedachten, normen en waarden zorgt ervoor dat je vast blijft zitten in het verleden. Je bent niet present en aanwezig in het nu. De zaden voor verandering worden geplant in het nu. In je bewustzijn waar je bewust wordt hoe je denkt over jezelf en de wereld om je heen.

Je wordt collectief uitgenodigd en uitgedaagd om afstand te nemen van de oude normen en waarden. Van het keurslijf, het afkraken van jezelf en het in jou ogen nooit goed en perfect doen. Deze boodschap zingt al dagen over de tijdlijn: als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Welke gedachten houden je vast in een oud patroon wat je nu vandaag mag openbreken. Voel je de vrijheid, de doorstroming en de lichtheid al?

Herkenbaar? Like en deel  er zijn meer mensen op zoek naar hun essentie, hun bron, wie ze werkelijk zijn.

Liefs Femke