Lief kind van licht! Channeling afkomstig uit het licht: Ben je vergeten dat je een healer bent?

Wat heb je geworsteld in dit leven op Aarde, wat een drama, ellende en gelukkig heb jij de keuze gemaakt om hier boven uit te stijgen. Of voor sommige om hier uit te klimmen. De keuze om jezelf te healen is een keuze die je zo veel meer geschenken oplevert. Wat vandaag duidelijk mag worden voor jou: je bent nooit gebroken geweest. In feite is healing dus niet heel maken wat gebroken is.

 

Wat healing in deze nieuwe tijd betekend, ontdekken waar jij denkt dat je gebroken bent en deze gedachten over jezelf herstellen. Je bent altijd al heel geweest, perfect zelfs ook al heb je een andere betekenis van dit woord meegekregen in deze realiteit. In deze realiteit wordt perfect uitgedrukt als een standaard, een moeten, een onmogelijk haalbaar level. Waar er altijd gekeken en vergeleken wordt en naar beneden gedrukt in oordeel, zelfverwijt en kritiek.

 

In het Universum betekend perfect ‘alles klopt omdat het is’ het is, is het zijn, wie jij bent. Jij bent een afsplitsing van de Bron, in essentie ben je perfect en heel. Jij hebt alle elementen om te herinneren hoe het is om vanuit je Bron te leven, vanuit de Kern van je wezen. Het lichtwezen die je werkelijk bent, het is zo jammer dat je (waarschijnlijk) niet ziet dat jij uit duizenden kleine lichtpuntjes bestaat, lichtpuntjes in de mooiste kleuren, zacht, glitter en pracht. Deze lichtpuntjes bevatten weer lichtpuntjes: lichtcodes. Deze codes openen zich één voor één.

 

Heb je al gemerkt dat de energie anders is? Dat alles sneller gaat? Dat je denkt en het is er de leuke dingen en niet leuk dingen. Heel zijn en heel worden is weer terug gaan naar de Bron om alle gedachten die je vertellen dat je niet heel en perfect bent loslaten en uit je systeem laten vallen.

 

Jij hebt de kennis in je om te spelen met energie, om energie te sturen, om te buigen en ze andere informatie mee te geven. Je stuurt deze energie naar andere mensen toe en het is aan hun zelf, hun eigen vrije wil om deze pakketjes te openen. Zo kan het zijn dat jij een healing met je handen geeft en de ontvanger nog niet alles kan ontvangen of wil ontvangen. Dit is geen falen of verkeerdheid van jou! Jouw frequentie is uniek en niet iedereen kan je frequentie nog ontvangen.

 

De frequentie van de Aarde, de mensheid verhoogd en langzaam maar zeker komt alles bij elkaar. Als jij nu healt en niet genoeg klanten hebt. Zak niet weg in de twijfel ik doe het verkeerd. Weet dat het altijd een vraag en aanbod op trillingsniveau is. Wel mag je jezelf de eerlijke vraag stellen: heb ik mijn licht en frequentie uitgezet? Ben ik wel te vinden voor de mensen die op zoek zijn? Of zijn er overtuigingen die er voor zorgen dat men je niet vinden kan. Zet je licht aan! Zet je handen aan, zet je weten aan en zet je waarnemingsvermogen aan. Jouw werk is nodig op Aarde vergeet dat niet!

 

Heb je nog geen healingcursus gedaan en heb je wel de roep gehoord van je hart. Weet jij dit is de volgende stap voor mijzelf en voor anderen. Vergeet niet dat het kiezen voor het leren van een healingmethodiek in eerste instantie voor jezelf bedoeld is. Je opent een stuk weten, je ruimt een stuk belastend verleden op en je ontmoet altijd nieuwe mensen. Het openen van je eigen bewustzijn en opruimen van je rugtas is je taak, met een volle rugtas kun je onvoldoende er zijn voor anderen. We horen je denken, kan ik dan geen andere mensen een healing geven? Nee lief kind van licht, je hoeft niet perfect te zijn, echter hoort het opruimen van jezelf hier ook bij!

 

Liefs Femke

 

www.dehelderebron.nl