DE BOODSCHAP IS GECHANNELD STAAT NU KLAAR. VEEL PLEZIER MET HET LEZEN, VRAAG JE DE AARTSENGELEN WEL EENS OM HULP?

Kaart 1 7 van aartsengel Gabriël

Een kwantum spring soms sta je voor grotere keuzes dan normaal. Dit kan zijn dat je ergens helemaal klaar mee bent of klaar voor bent of misschien is beide nu van toepassing op je leven. Je krijgt al gelangen tijd signalen van de Aartsengelen alleen wuif je deze weg en geef je geen huis. De aartsengelen respecteren je groei en keuze, maar blijven aan je verschijnen vanwege de innerlijke vragen die je stelt. Deze kaart zegt letterlijk: ga staan voor wie je echt bent en claim je persoonlijke power. Dit is geen power vanuit controle, dit is je innerlijke kracht, je potentie. Alles wat jij wil dat verandert zit in jou en komt vrij en zichtbaar voor jou als je besluit om of een einde te maken aan situatie X of te gaan voor situatie Y en je niet meer laat tegenhouden. Tegenhouden is eigenlijk alle kracht tegen jezelf gebruiken welke je onherroepelijk brengt naar een neerwaarts spiraal altijd tegen jezelf. Je bent niet alleen, je hoeft het niet alleen te doen. Naast de hemelse helpers zijn er altijd mensen beschikbaar om je te assisteren. Het kan ontzettend fijn en verzorgend zijn als je van andere de waarheid hoort. Dat je jezelf onnodig klein houdt en denkt en dat dit niet is wat reëel is. Dat dit niet is wat je potentie en mogelijkheden zijn voor je leven. Sta op en ga ervoor Aartsengel Gabriël geeft je dat duwtje in de goede richting als je toestemming geeft.

Wil je ook leren communiceren met de Aartsengelen, neem contact op met: info@dehelderebron.nl

Kaart 2 Ridder van Michaël
Aartsengel Michaël is bij je en je even weer te herinneren hoe het universum in elkaar steekt. Jij bent met het perfecte setje gereedschap naar de Aarde gebracht. Je hebt alles in je om je leven tot een groot succes te maken. Alles wat jij wilt kun je tot een succes maken als je dit ook ECHT wilt, hier zit de crux waar je op dit moment je in bevindt. Je bent even vergeten dat jij nog meer gereedschap tot je beschikking hebt, dat wat je vergeten bent. Je staat met een kapotte auto langs te snelweg, je zakt weg in het drama en vergeet even in de gauwigheid dat er een doos met gereedschap in de achterklep zit. Als je even weer terug komt in het hier en NU dan gaat je denken en je creativiteit weer stromen oftewel het denken in mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. Jij hebt de vlieger in handen zoals je op de kaart ziet, je bestuurt deze, blijft deze in de lucht OF haal je deze naar beneden? De uil heeft ook nog een bijzondere boodschap voor je: jouw verhaal, je leven heeft je expert van je leven gemaakt. Als jij de wens hebt om andere mensen te helpen vraag dan aan het Universum om deze op je pad te brengen. Gewoon vragen en het zal gebeuren… Blijf wel vertrouwen in dat je het kunt en dat jij een waardevolle bijdrage bent voor de wereld. Vermijd mensen raad te geven die hier niet op zitten te wachten. Vraag de mensen op je pad te brengen die openstaan voor wat jij hebt geleerd in je leven.

ZIE JE DE MOGELIJKHEDEN IN JE RELATIE MET JEZELF OF ANDEREN NIET MEER? Neem contact op voor een reading info@dehelderebron.nl

Kaart 6 de Geliefden (Raphaël)
Deze kaart gaat over houden van jezelf. Dit is de eerste basis stap die je mag maken. Als je de liefde voor jezelf buiten jezelf om zoekt dan zal je altijd bedrogen blijven door de illusie dat een ander e dit kan geven. Uiteindelijk is elke relatie een spiegel van ontbrekende delen van jezelf. Eigenlijk zou je eerst trouw aan jezelf moeten beloven voordat je aan trouwen of een relatie denkt. De relatie met jezelf staat altijd op voorop in je leven. Echter krijg je dit vaak niet geleerd of weerspiegeld van je ouders. Vaak staan we in dienst van. In dienst van anderen en krijgen we hier weinig voor terug behalve conflicten. Deze innerlijke conflicten weerspiegelen dat je te weinig ruimte inneemt voor jezelf, te weinig zorgt voor jezelf en te weinig luistert naar wat jij nodig hebt. Het is tijd om je hart te openen voor jezelf en jezelf op prioriteit 1 te gaan zetten en vanaf deze positie je leven te leven. Weet dat deze keuze de meest liefdevolle keuze is die je kunt maken voor jezelf en anderen. Dit is geen egoïsme, dit is hoe het leven bedoeld is. Vanuit jezelf, je hart er zijn voor anderen en niet andersom. Open jezelf voor healing, transformatie en groei op dit vlak je bent er klaar voor.

Had je kaart 3 Wil je hier stappen in gaan zetten? www.dehelderebron.nl/21present

Liefs Femke

By |2018-06-05T07:26:21+00:00juni 5th, 2018|boodschap|