HERINNERING] Je intuïtie wijst je de weg, deze probeert je al een tijdje te bereiken. Echter wuif je de signalen weg door het niet te erkennen als DE stem van jouw waarheid. Als je in contact komt met je intuïtie dan kun je ook beter de heldere ideeën ontvangen.

De laatste tijd heb je namelijk nog al wat innerlijke vragen gesteld aan het Universum en de Spirit Guides en ze antwoorden je wel degelijk. Het begint bij te erkennen dat je ook over heldere gaven beschikt en ze niet langer af te doen als bijgeloof, of bij mij werkt het niet.

Vanuit de Bron heb je een uitstekende relatie met je intuïtie. Iedereen kan communiceren met zijn/haar intuïtie, echt iedereen. Je intuïtie beantwoord je vragen altijd met een zuiver ja/nee. Krijg je ‘ja maar’ als antwoord dan is het je ego.

Word eens een moment stil in jezelf en stel een vraag aan je intuïtie, wat krijg je als antwoord? Intuïtie wat is voor mij belangrijk vandaag? Stel je volledig open voor alle signalen die mogelijk zijn. Hoe heeft je intuïtie vandaag contact met je gemaakt?

Liefs Femke
www.dehelderebron.nl