Spirituele wereld ga met je tijd mee!

Waar ik me elke keer toch weer over verbaas zijn de principes, geloofwijze, zienswijze die rond circuleren in de spirituele wereld. Wat ik inmiddels heb ontdekt dat dit bijna alle zienswijze zijn gebaseerd op angst, verering, oordeel en alles behalve de mens niet in contact brengen met zijn ware kracht en essentie.
[WAARSCHUWING PITTIGE BLOG]

Er is vaak sprake van een overlevering, het uitschakelen van je eigen weten, waarnemen voelen, want het is de Engel, de Reader, het Medium, de Paragnost die het beter weet voor jou. Ook ik ben begonnen in deze wereld en ben mega dankbaar voor deze reis, er was namelijk een tijd waarin ik dit ook niet wist, waarin ik dit ook niet in mijzelf had geactiveerd..

En voor alles is een tijd om in contact te komen met andere informatie, informatie die ook diep in jou weten verstopt zit. Die bij het lezen van deze blog geactiveerd wordt en naar boven komen en vertaald in een energetische lichte opening. Als deze woorden, energie niet licht voelt, dan is het niet waar voor jou en dan kun je nu stoppen met lezen en overgaan tot de orde van de dag.

Er zijn veel principes die gebaseerd zijn op Angst, tekort en oordeel ik deel hieronder een aantal van de spirituele principes die je waarschijnlijk in je spirituele zoektocht al meerdere keren bent tegenkomen.

1. Je mag geen geld vragen voor spirituele diensten, het is een gave van de Bron en daar mag jij geen geld voor vragen. Nu lach ik erom, vroeger was ik een week van streek. Het idee dat ik met mijn diensten geld vroeg aan mensen en dan verkeerd zou zijn. Oh my god, dit is waar gebeurd. Het is in mijn hele praktijkervaring van 5 jaar nog niet gebeurd dat er een tas met boodschappen voor de deur is gezet, kortom. We leven in een andere tijd 2018…. De creator van dit principe had waarschijnlijk veel geld verdient met zijn gave en geloofde in concurrentie? Geld is bedoeld om je leven te creëren, om er meer van te maken. Dit meer kan zich vertalen in een praktijkruimte die betaald moet worden, website hosting, het verder openen van het bewustzijn van de lichtwerker…en natuurlijk. Ook wij de lichtwerkers moeten een dak boven ons hoofd hebben, eten om ons lichaam te voeden en geld voor onze kinderen om deze een toekomst te bieden.

2. Engel regisseer mijn leven…in het begin van je spirituele ontwaken. Snuffel je net aan wat er allemaal mogelijk is op dit gebied. Je bent totaal nog niet bewust dat ook jij die gave hebt. Deze boodschap krijg je wel, maar doe je er ook wat mee? Je problemen hebben je nog totaal in je greep en je verwacht dat het werken met Engelen (of andere Spirit Guides) de verlichting is waar je naar op zoek bent. Één boodschap van een Engel en je probleem is foetsie opgelost. Het probleem is dat als jij jezelf niet als dominant wezen gaat zien dat jij jezelf verkoopt aan de Engel/Duivel ah… De duivel bestaat toch niet? Nee ik geloof niet dat de duivel niet bestaat, maar wel donkere, negatieve entiteiten en demonen. Jij denkt, ik heb een Engel aan de lijn, je krijgt de boodschap van een donkere entiteit. Deze informatie wordt schrikbarend weinig gedeeld en mensen zijn er niet bewust van, dat als ze de leiding van hun leven aan een Engel geven ze zich openstellen voor donkere energieën. Kan ik dan helemaal niet samenwerken met Engelen, jazeker, maar verdiep je erin en leer van de beste leermeesters (vraag hierom).. De key is jij bent de leider van je leven en je werkt SAMEN met de Engel, een co-creatie aan gaan.

*) ook bij Ayahuasca ceremonies is bijna 80% niet van deze informatie op de hoogte en wordt hier geen aandacht aan gegeven. Kies ook hier de beste uit en zet je hele waarnemen en weten open. Voelt het licht dan is het een Ja, twijfel je over de expertise. DOE HET NIET…want je systeem geeft je een waarschuwing.

3. Voorspel mij een magische toekomst… Een verlichtend woord is de oplossing van je probleem…wij de mensheid zijn op zoek. Naar verlichting, geluk, innerlijke vrijheid, het antwoord op onze problemen. Diep in ons allemaal weten we wat mogelijk is voor ons leven. Dit ligt verstopt onder een laag angst, twijfelen aan je kunnen, het nog niet activeren van je heldere gave en weten hoe het werkt, een berg limiterende zienswijze/overtuigingen waar een paard de hik van krijgt. Zo veel mensen zijn op zoek, op zoek naar het antwoord op hun probleem, een andere zienswijze die hun zienswijze verandert en hiermee de sleutel is van de oplossing. Lichtwerkers hebben een energieveld die in contact met een ander energieveld, die ander herinnert aan de Bron van mogelijkheden in henzelf. Ik heal jou niet, dat doe jijzelf. Jij zelf opent je voor een andere zienswijze en dan vindt de 180 graden draai plaats als jij deze zienswijze in werking zet. Als jij 100% de keuze maakt om de leider van je probleem te zijn en niet langer in overlevering, oordeel, lijden en slachtoffer. Het heeft geen nut om andere mensen te consulteren en te vragen naar een andere zienswijze c.q. de oplossing als jij niet wilt veranderen. Als jij niet in de kern boven jezelf, je leven, je problemen uit wilt stijgen. Erken jij bent de verandering, altijd al geweest. Dit veranderpunt, je zou het ook een capaciteit kunnen noemen, zit in iedereen. Dit is ook één van de redenen dat toekomst voorspellen niet bestaat. Als jij je gedachten verandert, verandert je toekomst…dit gaat al in 1 seconde.

En alles is helemaal goed zoals het is, iedereen is op een bepaald punt in zijn ontwaken, maar gebruik alsjeblieft je hele weten, waarnemen en ontvangen op je reis op het spirituele pad. Ga alleen in Zee met lichtwerkers/coaches die een voor jou lichte energie hebben. Gebruik het nu al ook al denk je misschien HUH ik weet niet hoe, open je…gewoon open je…probeer het maar…ik open nu mijn gewaarzijn…

En elke negatieve ervaring op dit pad is een afspiegeling van wat er in jou getransformeerd mag worden. Wat ik oprecht jammer vindt is dat ik weinig empowerment vindt in de reguliere spirituele hoek en alle dogma’s die verspreid worden. Vaak is het gebaseerd op concurrentie, afscheiding, oordeel, wijzen met het vingertje en pretenderen ik weet het…ik weet wat waar is… BULLSHIT alleen jij weet wat waar is voor jou en alleen ik weet wat waar is voor mij en dat kan recht tegenover elkaar staan… Het leuke is als ik terugkijk is dat mijn spirituele mentor mij wel empowerde, hij zei dat ik het kon ook al geloofde ik het zelf nog niet. Dankbaar voor deze bijzondere man, eenvoudige woorden en wijsheid en die mij keer op keer nog openen zelfs 7 jaar na dato… En dat is hoe de opening werkt, dit is niet af te dwingen naar tijd, naar groei…

Er is alleen wel een versneller, een verdubbelaar van groei en dat is als jij vastberaden bent om boven welk probleem in je leven uit te stijgen omdat jij diep van binnen weet dit kan ik. Ik heb alles in mij en ik ben er nu klaar voor om één voor één mijn problemen uit de weg te ruimen, te transformeren in om te zetten in LICHT*)

*) innerlijke vrijheid, plezier, geluk, zingeving

Wil jij meer uit jezelf halen, oftewel openen wat jij al weet en kunt…Ik nodig je uit om eind mei deel te nemen aan de RE|MIND Bootcamp …in 5 dagen 5 stappen leer ik je hoe jij de switch gaat maken van denken in moeilijkheden, naar mogelijkheden. Dit beloofd epic te worden en jij kunt hierbij zijn als dit nu op jouw punt in je ontwaken van je bewustzijn hier klaar voor bent… EMPOWERMENT … REWIND YOUR MIND het terugspoelen en zetten van je brongedachten. Jouw oorsprong – jouw heldere Bron.

Direct aanmelden kan hier: http://eepurl.com/drWDQ5
Wil je de webpagina bekijken…. www.remindbootcamp.nl

Liefs Femke