WELKE KAART KIES JE, WAT RAAKT HET IN JE AAN, WAT OPENT ER ZICH…veel plezier met deze gechannelde boodschap door Femke van Kuijk

 

Kaart 1 Goddelijke Talenten

Heb je deze kaart gekozen dan wil het Universum dat je weet dat jij veel meer kan als wat je jezelf nu hebt toegeschreven. Het zit in de mens om vaak te denken in onmogelijkheden en gedachten ik kan niet, niet goed genoeg of laat maar…Wat je onbewust tegenkomt is bang om te falen en of afgewezen te worden. Het mooie is van jou goddelijke talenten…als je een weerstand heb tegen het woord god, jouw bron talenten, is dat deze uniek zijn. Jij bent met een unieke combinatie aan talenten naar de Aarde gekomen. Het Magische is van deze talenten is dat als je ze leeft, beoefend en deelt je een magneet wordt voor de mensen die op zoek zijn naar jouw talenten. De mens heeft vaak de neiging om zijn/haar talent niet te erkennen als talent. Het is voor jou zo gewoon, gemakkelijk dat je vaak de uniekheid hier niet van ziet en erkend. Jij bent met jou talentenpakket op de Aarde terecht gekomen en dit is het startsein om deze in de volledigheid te gaan onderzoeken en verder te ontplooien. Leuk om te weten of eigenlijk herinneren is, deze talenten heb je al vele levens beoefend, je bent er klaar voor om het neer te gaan zetten. Stel je open voor ideeën, omtrent werk en waar jij onwijs blij en enthousiast van wordt. Het zijn signalen dat je hier meer mee mag gaan doen.

BLIJF JE VAST ZITTEN OP HET PAD VAN ASCENSIE EN TRANSFORMATIE EN BEN JE KLAAR OM EEN GEDACHTENPATROON TE ELIMINEREN? NEEM CONTACT OP MET FEMKE info@dehelderebron.nl

 

Kaart 2 Ascensie de Regenboogbrug

Deze kaart en boodschap zijn een bevestiging dat je nog altijd bezig bent met de transformatie. Elke transformatie is een energetische opruiming die veel verder gaat dan het omzetten van je gedachten. Het anders gaan denken over jezelf en je leven, gaan zien, weten, voelen wie jij echt bent is de sleutel van de deuren die open gaan. Het zien, weten en gaan leven van wie jij echt bent en niet al die belemmerende patronen en gedachten van wie je dacht dat je was is zo je kunnen zeggen stap 1. Het geeft je toegang tot wat jij wel weet over wat waar is voor jou en deze transformatie geeft je ook steeds meer bewustzijn over wat echt en waar is voor jou. Leugens worden zichtbaar, je prikt steeds vaker en gemakkelijker door mensen heen. Dit kan zeker in het begin nogal oncomfortabel zijn als je dwars door iemand heen lijkt te kijken. Twijfel niet aan de informatie die je binnenkrijgt. Zo lang het een open en lichte energie is, als de energie hier rondom zwaar en vast is dan is het ego dingetje. Zoals al eerder aangegeven deze transformatie gaat verder en is ook bezig in je lichaam en je cellen. Je kunt veel heel erg moe zijn, behoefte hebben aan slapen, je eetpatroon kan veranderen (meer of minder eten) en andere klachten hebben. Je kunt vragen aan je lichaam of het een ascensie verschijnsel is en wat de bijbehorende boodschap is. Het goede nieuws is dat alles wat wordt opgeruimd wordt om gezet in licht.

 

Kaart 3 Goddelijke Genade

Deze boodschap en kaart is de uitnodiging om je gehechtheid los te laten. Misschien vraag je je af, wat wordt hiermee bedoeld? Op het moment dat je iets heel graag wilt dan stuur je een energetisch pakketje gevuld met je oordelen, conclusies, hoe jij wilt dat het er uit gaat zien mee. Dit energetische pakketje daar ben je vaak niet bewust van, het zijn die gedachten hoe jij ECHT denkt in je onderbewustzijn over hetgeen je wenst en wilt dat het in je leven verschijnt. Hoe leger dit pakketje is, des te gemakkelijker is het om te vragen aan het Universum en te ontvangen. Hoe iets in je leven verschijnt kan namelijk anders zijn als dat jij in het energetische pakketje hebt meegestuurd. De energie is zo razendsnel op het moment dat als je ergens bewust of onbewust om vraagt het in je leven verschijnt. Verschijnt het negatief dan is er werk aan de winkel, verschijnt het nog beter als dat je had verwacht, gefeliciteerd op dit gebied van je leven kun je de gehechtheid dus loslaten en het Universum zijn ding laten doen. Stel je vragen zo basic mogelijk, wil je een nieuwe auto vraag om een nieuwe auto zo basic mogelijk. Hiermee geef je de expertise aan het Universum om voor jou nu op dit moment de best mogelijke optie je aan te raken. Wees niet teleurgesteld als het niet verschijnt zoals je had verwacht, stel liever de vraag waar was ik gehecht aan en welke onbewuste gedachten heeft dit aangestuurd. Zo open je je bewustzijn en kun je de tweede keer een betere manifestatie verwachten.

 

Deze week weer een keuze uit het Orakel van de Lichtwerkers deck….welke boodschap & kaart is vandaag voor jou? Wat wil het Universum je duidelijk maken?

Later lees je de boodschap die bij de keuze van je kaarten hoort <3

Deze foto’s zijn van Alana Fairchild <3 aanrader 💎

Liefs Femke

www.dehelderebron.nl