Bericht uit het licht… Lief lichtkind [BLOG]

We weten hoe lastig je het vindt, om te verbinden met de stilte in jou. We weten dat je vaak onzeker bent en je jezelf afvraagt doe ik het allemaal wel goed? We horen je denken, afvragen, wantrouwen waar moet ik heen, waar gaat mijn weg naar toe?

Weet dat je veels te moeilijk denkt, dat je gedachten je alleen maar meer afleiden van de signalen die je binnenkrijgt. Je krijgt signalen via je lichaam, je wezen, een trilling verhoging en verschuiving. Geef jezelf de rust die je nodig hebt, de ontspanning, de plezier. Stop met rondjes rennen in het rat van het leven. Je uitsloven voor de mensen om je heen. Stap eens af van de gedachten: de wereld kan niet zonder mij…Want als jou batterij leeg is dan redden ze zich ook wel zonder jou. Dat heb je al meer dan eens meegemaakt en toch heb je je zelf opgeroepen tot ambassadeur van de zorg.

Zorgen voor andere mensen zit in je bloed, in je systeem en je empatische vermogen zorgt dat jij naadloos weet wat de ander nodig heeft. Maar heeft deze persoon ook daadwerkelijk om hulp gevraagd? Of reageer je op de stille roep die niet van ander komt maar van jou. Van jou nood, de spiegel zorg nu eens goed voor jezelf. Schenk al die aandacht, tijd, zorg en liefde die je voor anderen hebt, nu eens aan jezelf. Elke dag 5 minuten me-time heeft al een groots resultaat.

Alles wat je nu meemaakt, elke shift in bewustzijn, elke omzetting van oude emoties & pijn naar licht hoort bij jouw proces. Alles maar dan ook alles in je leven is onderdeel van het grotere plan, jouw leven. Jij hebt je talenten en capaciteiten uitgekozen, het is echter aan jou wat je hiermee doet. Zet je ze in, ga je ze leven dan zal je ontdekken dat je een zeer bevredigend leven hebt. Negeer je ze, dan blijf je zoeken naar die bevrediging.

Het begint allemaal lief lichtkind bij de keuze voor jezelf, het leven van jou leven. Het besluit hier alles uit te halen en jezelf nog meer laten bloeien en je schoonheid en kracht delen met de mensen om je heen. Jij hoeft niks meer te doen als jij jezelf bent en luistert naar de signalen van je wezen, je lichaam, je geest… Jij mag het doen, jij mag kiezen voor een plezierig en licht leven omdat dit jouw geboorterecht is. Kies je nu vandaag voor dit geboorterecht? Je hoeft alleen maar ja tegen het universum te zeggen. Ja ik ben klaar voor het volgende level van mijn leven…het Universum gaat voor je aan het werk. Wat na vandaag gebeurd is geen toeval, maar georkestreerd door het Universum.

By |2018-05-14T11:13:14+00:00mei 14th, 2018|boodschap|