DE BOODSCHAP IS DOORGEGEVEN…VEEL PLEZIER MET LEZEN :*

 

Kaart 1 Maak af waar je mee begint…

Vol enthousiasme begin je aan iets nieuws, alleen het idee maakt je al blij…echter net van start begin je te twijfelen. Kan ik het wel, anderen zijn beter en langzaam zak je weg in de twijfel . je zelfvertrouwen is tot een nul punt gedaald. Weet dat het gebrek aan zelfvertrouwen komt vanuit je jeugd één of beide ouders hebben je dit via de opvoeding niet mee kunnen geven omdat ze het zelf ook niet hadden. Je hebt het gespiegeld gekregen, het is niet van jou, niet van je ziel, niet van je Bron. Hoeveel ideeën heb je op de plank laten liggen, hoe vaak ben je gestart en haalde de perfectionisme je in? Ook je perfectionisme is niet van jou. Je bent klaar om deze 2 eigenschappen om te zetten in kracht, in doen, actie en kunnen. Als jij de stap waagt dan zal je erachter komen dat alles wat je er over had bedacht niet waar is. Je interesse is een richtingaanwijzer van wat jij leuk vindt, echter je gedachten brengen je tot stilstand. Welk idee of plan had je, maar heb je vanwege je gedachten in de koelkast gezet? De eenhoorns zeggen, ga van start. Het is geen berg, maar een heuveltje…hier kom je alleen achter als je het toch gaat doen.

WIL JE EEN PERSOONLIJKE READING ONTVANGEN? STUUR EEN EMAIL info@dehelderebron.nl voor informatie.

 

 

Kaart 2 Luister naar je ware gevoelens

Oeps hoe vaak kijk je naar andere mensen en komen zware negatieve gevoelens omhoog. Kijken en vergelijken naar anderen zit in ons systeem alleen wordt dit zelden gebruikt om jezelf omhoog te levelen. We zijn zo gewend en onbewust, want deze gedachtes zijn pijlsnel en werken ook als een pijl met gif. De gedachten dat anderen het beter kunnen, beter zijn vergiftigen jou en leggen je lam. Het enige wat achter blijft is dat ene beeld dat andere mensen beter zijn. Deze illusie heb je al ontwikkeld in je jeugd en kreeg je dan ook bevestigd in je volwassen leven. Je gedachten trekken namelijk situaties aan die je hierin bevestigen. Dit is pijnlijk geweest en naar. De eenhoorns herinneren aan wie jij in de bron bent. Jouw zielskern is waarachtig prachtig, hier leven deze gedachten niet. Ben je al bewust dat je jezelf naar beneden praat omdat je niet naar voren durft te treden? Omdat je jezelf niet durft uit te spreken… Nu ben je wel op en punt in je leven aangekomen dat het verstoppen niet meer werkt voor je. Ook dit roept gedachten omhoog die je alleen maar weer naar beneden halen. Je ware gevoelens in deze zijn niet waar… Open jezelf voor wie jij in werkelijk bent en besef dat iedereen die jij in gedachten ophemelt een reflectie is van onontdekte delen van jezelf. Je kijkt elke keer in de spiegel zonder te erkennen dat jij het bent.. tijd om uit dit oude systeem te stappen. Het universum stuurt hulptroepen, hulpbronnen, inzichten en informatie. Het enige wat je hoeft te doen is je open te stellen.

 

Kaart 3 Heel gauw
Heb je kaart 3 gekozen? Meld je aan voor de gratis healing van morgenochtend, replay wordt nagestuurd: https://attendee.gotowebinar.com/register/4908833824498991617 

 

Besluit wat je wilt, hoe wil je verder gaan met je leven? De laatste tijd loopt het niet zo op rolletjes. Je voelt je ongemakkelijk pakt razendsnel energieën van andere mensen op en het is allemaal zo zo… Jij hebt het in je om boven jezelf en problemen uit te stijgen als je ook daadwerkelijk besluit dit te doen. Je hebt veel geleerd, gelezen, maar het lijkt wel alsof het het ene oor in gaat en het andere oor uit. Je slaat het niet op, je doet er niks mee. Lang heb je je ongelukkig, onzeker gevoeld en je leven bestond uit een aaneenschakeling van probleemsituaties. Het is je nooit aan komen waaien, nooit eens gemakkelijk, altijd hard werken. Strugglen, dan had je een adempauze, maar dan weer een breekpunt. Hoe kom ik uit deze cyclus? Hoe kom ik in een lichter en vrijer leven terecht waar ik niets meer moet, maar alles mag, gewoon kan zij, gewoon mijzelf kan zijn. Besluit, kies…nu ben ik er klaar mee. Je staat voor een nieuwe deur, nieuwe spannende gebeurtenissen en je doet niet open, dat is de reden waarom die oude shit zo lonkt. Je bent je bewust van wat er komen gaat maar je vertrouwd jezelf niet. Deze capaciteit heb je onvoldoende ontwikkeld toen je jong was. Nu is het moment om dit, deze illusie achter je te laten en te kiezen voor wie jij echt bent. Je bent niet onzeker, je bent dapper, daadkrachtig, een vechter een doorzetter, zak niet langer weg en open die deur. Je zal merken dat je energie ook hoger blijft.

 

HEB JE EEN INZICHT NODIG OP GEBIED VAN RELATIE, GELD of WERK? EEN READING GEEFT JE EEN ANDERE ZIENSWIJZE DIE DE VERANDERING IN GANG ZET…neem contact op met Femke info@dehelderebron.nl

 

Deze kaarten zijn van Doreen Virtue <3

 

Fijne dag vandaag

 

Liefs femke

www.dehelderebron.nl

By |2018-05-15T08:22:00+00:00mei 15th, 2018|boodschap|