[BLOG] waar ik mezelf toch elke keer weer op betrap is dat ik denk dat ik niet op het juiste pad zit. Waarschijnlijk herken je dit wel, de twijfel of misschien wel een stapje erger: angst zit ik wel op het juiste pad.

HERKEN JE DIT PROCES?

 

Nu weet ik vanuit mijn weten: alles heeft je tot dit punt gebracht. Elke les en ervaring is er om te meesteren en om te zetten in bewustzijn & licht. Hoe komt het dan toch dat ik onbewust twijfel of ik wel op het juiste pad zit? Ook ik vraag nog wekelijks: Universum hoe mag ik anderen inspireren en van dienst zijn? Soms blijft het stil en dan komt er weer een synchroniciteit boodschap voorbij…

 

Ja ik zit nog steeds op het juiste pad ook al ben ik met A, F, G, K & Z bezig, alles is met elkaar verbonden. Elk inzicht en bewustzijn. Je kunt geen onderscheid maken tussen werk, relaties en persoonlijke groei. Alles is een bijdrage elke keuze die je maakt, elke vraag die je stelt aan het Universum hoe je je dag indeelt, de connecties, de verbindingen, je omgeving. Alles is een spiegel, welke je informatie geeft over wie jij bent, wat je doel op Aarde is, wat je talenten en gave zijn en zo vaak is het niet wat je had bedacht of verwacht.

 

Eigenlijk is er maar één pad wat je hoeft te volgen, het pad van plezier. Alles wat je plezier oplevert en je een licht en blij gevoel geeft. Dit is wat waar is voor jou, dit is wie jij bent, je unieke bijdrage en deze bijdrage is vaak op zo veel manieren waar jij je nog niet eens bewust van bent. Je hoeft alleen maar te ZIJN, je echte zelf te delen met de wereld. Zo zit het plaatje in elkaar. Je hoeft alleen maar bewust te worden van wie jij bent, wat je blij maakt, wat je kunt creëren in je leven en vooral shiften.

 

Shiften, afstand nemen, transformeren alles wat jij niet bent. En daar kom ik steeds meer achter dat er nog best wel wat patronen waren waar ik mezelf helemaal mee had vereenzelvigd. Je zou kunnen zeggen de “hardcore shit” zoals ik dat noem whaha… Dit zijn vaak de meest oncomfortabele loopings en patronen die je gevangen houden in je realiteit. Patronen die bullshit, crap en al die dingen creëren die je eigenlijk niet wilt, maar wel gebeuren omdat deze in je systeem zitten.

 

Het goede nieuws is: alles wat er in zit kan er ook uit, oftewel alles wat je gecreëerd hebt wat niet werkt voor jou, kan vernietigd en ongecreëerd worden als je hier bewust van bent.

 

2018 nodigt je uit om meer ruimte te maken voor alles wie jij werkelijk bent en niet alle verwachtingen die jij leeft, alle maskers die je nog op hebt, overal waar je je inhoudt, klein maakt, verstopt en vooral doet waarvan je denkt dat een ander het wil en prettig vindt. Ruimte voor het bewustzijn wat jij nu wilt met dit leven op Aarde anno 2018.. Je hebt gekozen voor een leven hier en ik kan je verklappen dit was geen vechten, vluchten, lijden, verslaving, angst, trauma, drama of pijn.

 

Ja dit is hardcore, je losmaken van de mening van andere mensen, niet langer meer geloven in de leugen van de mening en zienswijze van anderen. Ik ervaar het als hardcore omdat dit diep ingesleten patronen zijn aaargh het goede nieuws is…

 

Er is licht aan het einde van de tunnel, er ligt goud aan de andere kant van de regenboog, alles wat je transformeert is geen ballast die je meer meezeult. De ruimte die vrij komt, het inzicht, het licht, je talenten komen naar voren en bloot te liggen, naar de oppervlakte. Alsof er diamanten, edelstenen door een aardbeving omhoog worden geduwd en naar de oppervlakte komen.

 

En ja het is nog steeds de bedoeling dat ik inspireer, faciliteer, verspreid, vernieuw, licht breng, heal op mijn eigen en unieke manier.

 

De signalen die het Universum mij geeft:

 

Het einde is in zicht…

Bevrijd je van oude denkpatronen

Wees trouw aan jezelf in alle opzichten

Wees een bron van inspiratie

Maak “bold choices” grote keuzes

Verwen jezelf met een creatieve hobby

Deel jouw waarheid

Volg je ingevingen en innerlijk weten

Sta in je eigen kracht/potentie

 

Hoe het komt dat ik twijfel? Omdat ik nog mag kijken naar een patroon: alles in hokjes stoppen. Het Universum werkt niet met hokjes en denkt niet in hokjes, I know, I know en dit op de kern laten uitrafelen. Het Universum heeft oneindige mogelijkheden voor alle vragen die je hebt. Geen hokjes, maar mogelijkheden.

 

Welke boodschappen ontvang jij van het Universum?

 

Liefs Femke

 

www.dehelderebron.nl