Engelen van Overvloed maart 2018 welke kaart kies je?

 

Engelen van Overvloed veel plezier met het lezen van de Boodschap <3 deze boodschap is doorgegeven 

 

Kaart 1. Zet afleiding buiten de deur!

In deze tijden van energie veranderingen en wereldse mood swings is het lastig om te weten welke emotie van jou is en wat niet. Weet dat alles mogelijk is ook al lijkt het nog zo onmogelijk. De engelen van Overvloed zijn bij jou om je te laten weten dat er altijd overvloed is en altijd al is geweest ook al dacht je in schaarste. Collectief ontwaken mensen, echter zijn ze nog niet bewust van de illusie van schaarste en armoede. Je wordt uitgenodigd om alle gedachten over schaarste los te laten en dit gaat niet alleen over geld. Dit gaat ook over het loslaten van denken in problemen en onmogelijkheden. Alleen op deze manier zal je toegang krijgen tot nieuwe ideeën en het leven van je Zielendoelen. Op het moment dat je in tekorten denkt, duw je ideeën van je af. Werk aan de overtuiging, wie ben ik dan of er zijn al zo veel anderen? Vergeet niet dat jouw unieke licht nodig is in deze wereld en dat het Universum en de Spirit guides klaar staan om met je mee te wandelen. Nu terug naar de letterlijke betekenis van deze kaart: kom er achter hoe je jezelf afleidt van wat je nu precies wilt doen. Is het de mening van anderen? Zijn het je eigen beperkende gedachten of…waardoor laat jij je tegenhouden? Geef deze gedachten in handen van de Engelen van Overvloed en laat ze door hun transformeren.

 

Kaart 2. Succesvolle financiering

Vandaag staat de bron overtuiging van een geloven in schaarste en tekort bij je voor de deur… Doe je open en kijk je deze in de ogen aan? Als je blijft geloven dat geld maar via één manier op je pad blijft komen, dan zet je je een s.t.o.p. op je leven. Geld komt via alle manieren naar je toe evenals financiering voor je nieuwe ideeën. Blijven hikken op ik heb geen geld, er is geen geld, dit gaat niet lukken…je bent dit station al gepasseerd. Onderzoek bij jezelf waar deze overtuiging vandaan komt. Hoe denk je over geld? Lijk je hier in op je vader, moeder, opa of oma? Of heb je de zienswijzes van je partner overgenomen? In ieder geval is het niet de diepe wetenschap: er is altijd overvloed en geld kom overal vandaan. Op het moment dat het de bedoeling is dat je een nieuw zielendoel gaat leven, dan kun je verwachten dat geld, materiaal via allerlei manieren naar je toe komen. Dit hoeft niet in te houden dat je met gesloten armen op de bank kan gaan zitten. Vraag de Engelen hoe je het geld en de materie kunt manifesteren. Ben je bereid om de actie te nemen die hierbij hoort? Dit is één van de valkuilen waar je je aan het afleiden bent. Ga voor uit, zet stappen en zie hoe het Universum op een magische wijze alles op je pad aan het brengen bent. Er liggen mogelijkheden klaar, waar je nog geen zicht op heb en krijgt omdat je je maar druk blijft maken over het onderwerp “geld”… Laat los in vertrouwen vraag om hulp, inzichten en bewustzijn, de Engelen kunnen niks zonder de toestemming van je vrije wil.

 

Kaart 3. Oefen je energie en manifestatie capaciteiten

Eenmaal weer geïncarneerd op Aarde en gereisd door de sluier, vergeet je wie je werkelijk bent en welke capaciteiten en talenten je rijk bent. Vandaag zijn de Engelen van Overvloed bij je om wat nieuwe deuren te open als jij hiervoor dan ook daadwerkelijk toestemming geeft. Sluit je ogen, plaats je rechter hand op je hartchakra en open je voor wat je al weet. De engelen van Overvloed zijn bij je en omringen je en als je ja zegt, dan vullen ze nu je lichaam, ziel en geest op met de energie van overvloed. Kun je de energie voelen twinkelen en glitteren. Deze energie is goud en platina kleurig en opent je cellen, dna en geheugen van vorige levens. Je bent een magische manifestator, creator en ze vragen of je klaar bent voor de nieuwe fase in je leven. Hierin wordt van je gevraagd je te verdiepen in de kracht van gedachten & manifesteren. Ook je talent om met energie te spelen…misschien vraag je je af….hoe dan? Het enige wat je voor nu hoeft te doen is ja te zeggen. Je zal de komende tijd merken dat er nieuwe informatie op je pad komt. Deze informatie maak je blij doet je zingen en je hart openen. Alles ook al kun je het niet rijmen met elkaar, schenk vooral veel aandacht aan alles waar je blij van wordt…alles zal zich op magische wijze ontvouwen voor je. Schenk geen aandacht op gedachten over schaarste geef ze meteen aan de Engelen