Grootste leugen van een leven in Angst

Ik deel mijn grootste inzicht van vandaag en eigenlijk zijn het er 2. Vanochtend keek ik naar een video van dr. Dain Heer en dit ging over de energie van leugens. Eigenlijk is alles wat in jouw leven zwaar, raar, ondefinieerbaar aanvoelt een leugen. Wat ik me besefte op een groter en dieper level. ALLES IS ENERGIE, maar dan ook echt alles…

  • je gedachten zijn energie
  • je emoties zijn energie
  • je gevoelens zijn energie
  • de pijnen in je lichaam zijn energie (hoe komt het dat een healing de pijn losmaakt en je lichaam bevrijd, yeah het is vastgezette energie die zich manifesteert in je lichaam op een onprettige manier?)
  • je overtuigingen zijn energie

jij bent energie, een energetisch oneindig groot wezen

Het mooie is dat als je het vanuit dit oogpunt gaat bekijken, dat alles energie is, dan kun je alle energie die niet voor je werkt en licht en happy aanvoelt shiften…

Hoe doe je dat dan het shiften?

Daar komen de tools van Access om de hoek kijken, yeah zo MEGA dankbaar dat deze 2 jaar geleden op mijn pad zijn gekomen. En nog dankbaarder ben ik voor de manier hoe alles nu op inklikt op een logische manier die ik lastig kan omschrijven met woorden. Ook jij bent heldervoelend, voel je de ruimte die ik ervaar het weten “hoe het werkt”…

Hoe weet je welke emoties, gedachten en gevoelens niet van jou zijn en hoe kom je ECHT van ze af. Want ik heb ontdekt dat ons brein zo sneaky is en vast blijft houden aan gedachten, gevoelens als er nog een flintertje van de overtuiging aanwezig is dat ze toch echt van jou zijn. En dan komen we uit op de wat ik noem achterdeur informatie. De achterdeur van hou je brein werkt, met deze verdieping kun je alles wat niet van jou is echt shiften…

Een ander groot inzicht kreeg ik vanochtend tijdens een 1 op 1 call met Jeni Be een fantastische Access facilitator uit Schotland. Dat ik de angst ik die ik mijn hele leven voelde heb verward met bewustzijn, gewaarzijn OEPS, had ik dat maar eerder geweten… Al die 37 jaar heb ik gemisinterpreteerd en heb ik gedacht dat ik in gevaar was, terwijl ik bewust was en signalen oppikte die NIET VAN MIJ EN VOOR MIJ BEDOELD WAREN… Hoe zwaar voelt ANGST en ja dat is dus de LEUGEN…wow. Alles komt op het juiste moment…en ook hiermee besefte ik me de werkelijke kracht van de tools.

Als jij ook diep van binnen voelt: ik wil mijn bewustzijn openen en toegang krijgen tot wie ik werkelijk ben. Dan is wat ik je vanavond ga leren de BASIS, je basis gereedschap, de eerste stap om er achter te komen wie ben ik en wat is niet van mij.

De cursus heet Spirituele Bescherming versie 2,0 is online, replay wordt nagestuurd morgenochtend als je vanavond niet aanwezig kunt zijn. 

Kijk je deze blog later en ben je geïnteresseerd? Bezoek de webshop hieronder zie je de link…  kun je de replay kopen!