Tijd voor een kaartje heb zulke mooie persoonlijke boodschappen via dit deck gekregen, dacht ik deel ze met jullie.

DE BOODSCHAP IS BEKEND, LEES GAUW VERDER LIEFS FEMKE :*

Boodschap Kaart 1 Afscheiding

De Mystieke Elfen hebben de volgende boodschap voor je. Het is belangrijk om je te verbinden. Verbinden met het Universum, verbinden met je Hogere Zelf, verbinden met de mensen je heen. Nare en pijnlijke ervaringen uit het verleden hebben er voor gezorgd dat je een afscheiding hebt gecreëerd. Deze afscheiding zorgt ervoor dat je moeite hebt met het contact maken met andere mensen. Je houdt ze emotioneel en energetische gezien op een gepaste afstand. Echter kun je volledig vertrouwen op je intuïtie, je bewustzijn, je helderweten en voelen. Jij weet wanneer iemand wel of niet te vertrouwen is. Breek de muren open, bescherm je niet langer uit angst voor pijn of nare ervaringen. Op deze manier leef je de helft van je leven omdat je geluk, vrijheid niet volledig binnen laat. Je intuïtie waarschuwt je altijd en je kunt ook de Elfen vragen om seintjes te geven als iemand niet goed voor jou is. Hou niet langer de ontwikkeling van je licht tegen, stel je open voor nieuwe ervaringen en ontdek dat je heel veel geleerd hebt en deze kennis ook toe kan passen. Jij bent niet meer dezelfde persoon als vroeger, kijk dan ook niet meer achteruit en richt je neus naar de toekomst. De elfen ondersteunen je graag op je Lichtpad.

Boodschap Kaart 2 Bekijk jezelf van een afstand
Wie heeft gezegd dat het bewandelen van het spirituele pad en het openen je bewustzijn altijd fijn en comfortabel is? Ook op dit pad zijn er oncomfortabele momenten als je met stukken wordt geconfronteerd , gedachtenpatronen en handelingen die je niet het lichte en vrije leven opleveren waar je naar op zoek bent. Echter is jezelf bekijken en je handelingen van een afstandje de manier om patronen te doorbreken. Op het moment dat je bewust wordt wat jij kan veranderen, dan ontstaat er magie. De mystieke elfen nodigen je uit om de leider van je leven te worden en niet langer te blijven zitten op de plek waar je nu ziet. Jij hebt alles om een succes van je leven te maken, ook al zijn er obstakels en hobbels. Jij hebt alles in je om op een gemakkelijke manier langs deze obstakels te gaan. Deze obstakels worden pas groot ,als jij ze in je gedachten groot maakt. De mystieke elfen willen je laten weten dat elk probleem verandert kan worden door er op een andere manier naar te gaan kijken. Tot slot geef nooit op! Wat je ook doet, geef nooit op, heb je een doel voor ogen, ga ervoor dit is het teken waar je op wacht.

Boodschap Kaart 3 Channel lichtwezens
Lief lichtkind, wij de Elfen zijn altijd al bij je geweest. Vanaf je geboorte en vele levens terug. Als kind kon je al met ons communiceren. Je voelt je ook thuiskomen op het moment dat je je in de natuur bevindt. Dit is ook de plek waar je ons kunt vinden! Als dansende lichtjes in het grasveld, maak je ogen maar eens tot een spleetje en tuur hier doorheen. Je zal zien dat je lichtflitsjes kunt waarnemen. Wij willen je laten weten dat jij nog veel meer capaciteiten hebt. Er gaan nieuwe deuren naar het Universum open en er komen nieuwe lichtwezens op je pad. Het is de bedoeling dat je deze informatie gaat delen op de manier zoals de ideeën bij je binnenkomen. Vertrouw er op dat dit goddelijke ingegeven ideeën zijn die alleen jij kunt uitvoeren. Trap niet in de valkuil er zijn al zo veel anderen, alleen jij kunt het op jouw manier delen. Stel je open voor de lichtwezens door je trilling hoog te houden. Laat je niet afleiden door trauma en drama van derden.

Voor deze channeling heb ik gebruik gemaakt van het Kaartendeck van Maria Hartjes. De boodschappen/Mystieke Elfen zijn door mij gekomen en niet letterlijk overgenomen uit het boekje. Veel plezier met lezen en spelen met de Mystieke Elfen, het is geen toeval dat deze boodschap tot je is gekomen.

FOTO VAN DE KAARTEN: http://dehelderebron.nl/wp-content/uploads/2017/12/7474.jpg

Welke kaart/boodschap kies jij? Kies de kaart en tap alvast in de op de energie…

Later lees je in deze post de boodschap die bij de kaarten hoort. Dit deck is van Maria Hartjes – Mystieke Elfen…🧚‍♂️

Liefs Femke

www.dehelderebron.nl 💎