Lieverds een bijzondere tijd, horen jullie ook de roep van je Ziel en de stem van het Universum, herkennen jullie de signalen?

Afgelopen week kreeg ik weer herhaaldelijk boodschappen van het Universum. (al eerder tijdens het verbouwen hoorde ik dit nummer en het liet me niet los) Vaak hoor ik muziek en dan weet ik er is iets, duurt soms even voor dat het kwartje valt. Gisteren viel het kwartje! Met name deze gedeeltes van de tekst… bizar hoe het dan inklikt en ik besef…ben ik klaar?

Ben jij klaar, ben jij klaar voor het verder ontwikkelen en delen van je licht?

Ben je bereid om in vertrouwen te zijn en alle controle los te laten…alle pijn uit je leven los te laten in de wetenschap dat was toen en nu ben ik klaar..

Het besef dat je klaar bent om echt alle teleurstellingen (ook de laatste) los te laten omdat je weet IK BEN DE CREATOR VAN MIJN LEVEN, ik kan alle problemen veranderen omdat ik ze manifesteer/creeer. Ik verander mijn gedachten er over en BOOM je nieuwe nieuwe realiteit is gecreeerd…

WAUW wij zijn groter dan onze problemen, wij zijn de creators, des te groter de problemen, des te groter je creatiekracht!

I am ready en ik zeg ja, in vertrouwen dat ik weet dat ik de juiste persoon ben voor deze taak. Zeg jij ja voor jouw taak, voor jouw hogere doel van je Ziel en zeg je ja tegen de nieuwe reis die komen gaat?

Alles is in vebrinding en heeft met elkaar te maken ook de kleinste elementen en futiliteiten, ALLES, jij bent alles, altijd al geweest. Herinner je dat het al in je zit en zoek het niet langer buiten je. Keer naar binnen en vind daar de pot met goud en straal je veelkleurig regenbooglicht…

Are you ready?

We are searchlights, we can see in the dark
We are rockets, pointing up at the stars
We are billions of beautiful hearts

Dit is een innerlijke conversatie tussen mij en het Universum…

What about us?
What about all the times you said you had the answers?
What about us?
What about all the broken happy ever afters
What about us?
What about all the plans that ended in disasters?
What about love?
What about trust?
What about us?

We are problems that want to be solved
We are children that need to be loved
We were willing, we came when you called

Sticks and stones they may break these bones
But then I’ll be ready, are you ready?
It’s the start of us, waking up come on
Are you ready?
I’ll be ready
I don’t want control,
I want to let go
Are you ready?

I’ll be ready And now it’s time to let them know

EXTREEM DANKBAAR VOOR PINK HAAR CREATIE