Ben je klaar met:

. jezelf uit je kracht laten halen
. emoties voorrang te geven in je leven
. je machteloos te voelen
. gevoel dat de hele wereld je tegenhoudt
. de eenzaamheid, het komt allemaal op mijn schouders
. je energieloos, futloos en uitgeput te voelen door problemen (van anderen)
. andermans problemen op 1 te zetten
. andermans verantwoording te dragen

RECLAIM YOUR POWER

Heb je in maart 2017 meegedaan met de Reclaim your Power Challenge? Zo ja welke healing roept je, waar kun je een laag dieper gaan?? NEEE ik heb niet meegedaan toen? Weet je dat deze challenge te koop is in de webshop? Je krijgt maar liefst 10 healings, 9 coaching video’s en 9 magische vragen

De challenge is 9 dagen transformatiecoaching. De sessies duren tussen de 30-60 minuten en bevatten allemaal een healing of energie oefening.

dag 1 Ontwaak je Super power en stap uit het drama
In de healing van vandaag transformeren we gehechtheid pijn, stappen we in het nu, kies je voor het vertrouwen van jezelf en openen we je potentie power en je innerlijke wijsheid.

dag 2 Alles is energie – speel met energie en manifesteer je toekomst
energie oefening:Wat wil jij nu met je leven? Wees helder hier over en ga het neerzetten, ga vragen en manifesteren. De energie oefening ondersteunt je hierin, trek alles wat je wilt en wenst je leven in. Gebruik hiervoor deze super krachtige energie oefening de magneet…

dag 3 Eer je gevoeligheid – erken je capaciteit
healing: De Spotlight ondersteunt je in het terughalen van alle delen van jou die je hebt uitgeleend. Ook waar je energieen van andere mensen hebt overgenomen en eigen hebt gemaakt. Het tweede deel van de oefening is een energetische healing waarin je gaat kiezen voor je talent en deze als kracht in gaat zetten.

dag 4 Stap in je bewustzijn…
healing: krachtig healing met Moeder Aarde energie deze transformeert oude pijn en trauma. Er wordt ruimte geschept voor spirituele groei, stap in je bewustzijn en heeft een kalmerend en zuiverend effect.

dag 5 Het Universum staat altijd achter je!
healing & activatie:Deze superkrachtige healing en activatie met Maan energie, godin Selene en aartsengel Christiël. In deze activatie wordt je causale chakra geopend, je spirituele gave en intuïtie versterkt. Stap in je power & potentie en laat alles los wat klaar is.

dag 6 Open jezelf voor onvoorwaardelijke liefde
Super sterke healing met de roze straal op het openen van onvoorwaardelijke liefde, weten, wijsheid uit het Universum en transformatie van gedachten. Stap uit oude pijn, oude herinnering, oude emoties en voel eenheid.

dag 7 Weerstand, omarm verandering
Zijn er dingen in je leven die je vooruitschuift? Hoor je jezelf zeggen: dit wil ik, maar doe je het nog niet? Is het de weerstand voor de verandering die je gevangen houdt? De ‘onzichtbare muur’ is de oefening die je hierbij helpt.

dag 8 Accepteer verandering, stap in de flow
De magische diamant – Gebruik deze diamant om je dag mee op te starten, om je te verbinden met het hoogste lichtwezen dat je bent, om je frequentie mee te verhogen, moeheid te verdrijven, je intentiekracht te versterken en vanuit flow keuzes te maken voor het hoogste doel van je Ziel. Bouw en creëer nu jouw eigen diamant.

dag 9 Word leider van je eigen leven
De healing van vandaag is met Pegasus en de energie van de Centrale Zon. Een boodschap van healing over jouw leiderschapskwaliteiten en een healing op wat power voor jouw is.Gebruik je weten, wijsheid en bewustzijn.Stap in je Zielskracht en ga vastberaden door op je eigen weg.

BONUS DIVINE SPARKLE HEALING Maak connectie met de Divine Sparkle in jou, de goddelijke vonk! Open je Stargate chakra en weet dat jij de creator van jouw leven bent.
Ben je klaar om in je Zielskracht te stappen? De investering is 2,44 euro per dag; 22 euro voor het gehele pakket

Wil je direct toegang tot de healings en coaching en vandaag beginnen met je Power terug te halen. Bezoek de webshop: http://magiclightworkacademy.nl/product/challenge-reclaim-your-power/

Het gehele programma vind je hier:www.reclaimyourpower.nu
Voelt het licht? Dan is deze challenge voor jou de volgende stap.

Femke van Kuijk

www.dehelderebron.nl

 

By | 2017-11-14T19:01:03+00:00 november 11th, 2017|challenge|