Blijf je gemakkelijk hangen in verdriet, angst, boosheid, piekergedachten, schuld, twijfel of andermans energie? Merk je dat je in de neerwaartse spiraal terecht komt en je afvraagt, hoe kom ik er hieruit? Verhoog je trilling en ontdek dat je gemakkelijker keuzes kan maken, je persoonlijke kracht en energie toeneemt. Voel je goed, helder en voel de connectie met je intuïtie en Universum. Vind het plezier in jou en deel het met de mensen in je leven. Open jezelf voor de geschenken van het Universum.

💎VERHOOG JE TRILLING – LICHTWERKWEBINAR💎

Je trilling is van invloed op je energetische lichaam, je fysieke lichaam en geest. Als jij je trilling verlaagd voel je je meteen afgesneden van je leven en Zielenpad. Onrust, mist in je hoofd; algehele malaise…Waar is de flow? Verhoog je trilling, ontwikkel je lichtkracht en manifesteer wat jij wilt!

Je trilling ontwikkelen en hoog in de frequentie houden is een basis in je spirituele ontwikkeling. In dit lichtwerkwebinar leer ik je alle ins&outs over trilling.

Programma:

💫 Wat is trilling en wat is het belang van een hoge trilling?

💫 Hoe weet je wanneer je trilling hoog of laag is, ik leer je 44 signalen.

 Oefening: voed je trilling van binnen uit

💫 3 stappen in bewustzijn

💫 Wat gebeurd er in je hoofd, wat is je hoofdstatus?

💫Leer hoe je je gedachten kunt veranderen.

Oefening: verander je gedachten

💫Sleutel van manifestatie

💫 11 tools om je trilling te verhogen

💎 Healing met Aartsengel Metatron – verhoog je trilling

Wanneer:
Donderdag 16 november 2017
20:30 uur – 21:30 uur

Investering 11 euro (deze keer een speciale lage prijs, welkom thuis!)

Ticket: http://magiclightworkacademy.nl/product/lichtwerkwebinar-verhoog-je-trilling/

Locatie: je pc/mobiel/tablet

N.b. Als je niet live aanwezig kunt zijn, niet getreurd! Van elk webinar wordt een replay gemaakt en wordt nagezonden. Zo kun je deze terugkijken vanaf je relaxte plekje. De replay, is ook achteraf te koop in de webshop