Lief lichtkind… Voel je je in de steek gelaten? In de steek gelaten door de hemelse hulptroepen en het Universum? We konden je niet bereiken omdat je vast zat in oude pijn, trauma en drama. Deze pijn voerde de boventoon en zorgde ervoor dat je niet in contact kon komen met je heldere gave en gewaarzijn. Deze afsnijding bracht je gevoelsmatig terug naar af, terug naar de periode voor je spiritueel ontwaken, terug naar het afgesneden voelen van je leven en het Universum.

Je had de tijd nodig om alles op een rijtje te zetten om oud en nieuw van elkaar te gaan scheiden. Je zit nu op een laatste stuk in je proces het zijn de laatst schilfers, durf jij het restant los te laten en te vertrouwen op het waardvolle nieuwe stuk. Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Ken je dit gezegde, het verteld je dat als je blijft zitten in oude gedachten handelingen en patronen je hetzelfde blijft krijgen. Je ziel is klaar om verder e groeien en te ontwikkelingen om verder te duiken in je bewustzijn.

Wie ben jij, wie ben je echt, wie ben je zonder alle gedachten die je oppikt van andere mensen? Wie ben je, zonder de aangeleerde patronen, normen en waarden. Het is een opwindende en avontuurlijke reis om jezelf te ontdekken wie jij in werkelijkheid bent. De perfecte afsplitsing van de Bron rijk met de volledige toegang tot de oneindige mogelijkheden. Je verteld jezelf vaak onbewust dat het niet mogelijk is, dat jij niet de juiste kandidaat bent. Wees je bewust dat jij als een magneet alle twijfel van de mensen in je nabije omgeving aantrekt evenals de besluiteloosheid en “doen alsof je niet weet wat je hebt te doen”…

Open jezelf voor de mogelijkheden, voor de kwaliteiten van je Ziel je groei en je potentie. Je houdt je klein verstopt en verborgen uit angst om het verkeerd te doen. Nog steeds spelen perfectionisme en faalangst een rol in je leven.. Weet dat deze juist jouw klein en verborgen houden. Het zijn afleidingsmanoeuvres om in je grootsheid te stappen.

Tijdens je slaap krijg je ingevingen, ingevingen wat je mag gaan doen. Vertrouw op je intuïtie, je ingevingen en vertrouw dat jij de juiste en geschikte kandidaat bent. Het bewandelen van je Zielenpad geeft je het plezier en de voldoening waar je je hele leven naar op zoek bent.

Jouw plezier wijst je de weg, kies je er nu voor om je “spirituele geheugenverlies” op te heven? Jij bent klaar met het verwerken van de pijn, trauma en drama… Zet jij vandaag de laatste stap? Wij, je spirit guides, alle hemelse hulptroepen staan klaar…..roep ons aan, vraag en stel je open…