Blijf bij jezelf, ook al is de uitdaging nog zo groot lief lichtkind. Al lange tijd ben ik*) bij je en probeer je aandacht te trekken (ik geef je inzichten via artikelen en blogs op internet, om uit het trauma& drama te stappen) om niet langer mee te gaan in de chaos en lage trilling van de mensen om je heen. Al lange tijd ben je bezig met het openen van het licht in jou. In deze tijden is de uitdaging het grootst om in het nu te blijven. Om met twee voeten op de grond te blijven staan en jezelf niet af te laten leiden door de onrust die niet alleen in jezelf te vinden is ook in de wereld is het een komen en gaan van angst, leugens en een geloof in tekort.

Sandalphon…*) ik geef je inzichten via artikelen en blogs op internet, om uit het trauma& drama te stappen)

Maak je niet langer druk om wat andere mensen van je vinden, het is slechts hun zienswijze die ze met jou delen. Het is niet wat waar is, of wie jij bent. Ook jij kan door emoties, angst en stress niet je ware zelf delen met de mensen om je heen. Waar ze je op wijzen is het stukje wat je mag gaan omarmen en healen. Niet vanuit oordeel over jou, vanuit een herkenningspunt, een plek waar het licht naar toe mag vloeien.

Alleen jij kunt vandaag besluiten om je niet langer bezig te houden met negatieve energie en woede. Het is een neerwaarts spiraal die je afhoudt van present te zijn in het nu. Juist in het NU is de geboorteplek van wat jij in de toekomst tegenkomt. Blijf je angstig, dan kom je angst tegen, blijf je boos, dan blijf je woede aantrekken.

Vergeet niet dat jij voor iets groters dan jezelf op Aarde bent. dit is niet in termen van groter is beter en onbereikbaar. Het is een hoger doel, zo wordt het genoemd… het is het moment dat je boven de Aardse negatieve energieën uit gaat stijgen. Het is het moment dat je bewust bent dat de situaties waar je onderdeel van bent slechts met één keuze van je afvalt. Als jij beslist, besluit en handelt in het zuiver volgen van je eigen weg en niet langer bij elke stop stil blijft staan om te vragen of je goed bent, of je het goed doet en of je wel de juiste weg gaat?

Jij en ieder mens heeft zijn eigen waarheid en richtingaanwijzer, waar er niet gesproken wordt over juist, verkeerd, goed of slecht. Iedereen heeft ze eigen weg, zijn eigen vrije wil en eigen keuzemogelijkheid. Je kunt meereizen met anderen en er voor kiezen om verder te gaan op je eigen pad. Dit is geen afscheiding het is het zuiver volgen van de weg die jouw het meeste plezier en enthousiasme brengt.

Volg je eigen weg, maak je los van de energieën en gedachten van anderen mensen, het zijn de wegwijzers die je op het verkeerde been zetten. Jij kunt een ander zijn pad niet bewandelen, iedereen heeft zijn eigen pad.

Tijd om verder te gaan, om die keuzes te maken die je leven openen en je de positivitiet hartstocht en levensenergie geven. Herinner wat je de afgelopen jaren hebt geleerd open je bewustzijn voor wat waar is voor jou. Twijfel niet langer kom in actie en loop die richting op die licht en openend voelt.

Aartsengel Sandalphon