Het licht in jou, is je goddelijke vonk. Wie jij bent in de kern, je zielskracht, je talenten, capaciteit is jouw licht.

Je weg was niet makkelijk, het was vaak vallen en uiteindelijk stond je ALTIJD weer op. Dit verteld je hoe krachtig jij bent, hoe dapper jij bent en met hoeveel veerkracht jij de uitdagingen van je leven bent aangegaan. Het is nu tijd om de makkelijke weg te bewandelen. Het is tijd om te herinneren waarvoor jij naar de Aarde bent gekomen.

Jij bent op Aarde op jouw talenten/capaciteiten (jouw licht) te delen met de mensen die op jou pad zijn. Ze wachten op jou, ze wachten tot dat jij uit de twijfelmodus komt, ze wachten tot dat jij ja zegt tegen je Zielenopdracht.

Als je ja zegt zal je ontdekken dat er een makkelijkere weg open gaat, het openen van de kwaliteiten je Ziel is zo veel makkelijker dan je ooit had kunnen denken. Het is namelijk jouw natuur, jouw natuur is vaak een blinde vlek, want je doet het je hele leven al. Andere mensen helpen, andere mensen ondersteunen, andere mensen in contact brengen met hun innerlijk licht, andere mensen de weg wijzen daar waar ze zelf de weg niet meer zien.

Dit ben jij, een brenger van licht, transformatie , healing en innerlijke verandering.

Je zielsopdracht ligt klaar, zeg jij ja? Stap jij nu in deze fase in van je leven ook al weet je niet waar deze naar toe zal leiden? Dat is het stukje spanning wat je ervaart, zal het me wel brengen waar ik innerlijk naar verlang?? Kan ik het wel?? Het antwoord is ja je bent de geschikte kandidaat voor het leven van je missie op Aarde.

Vertrouw op iets dat groter is dan jij jezelf en stap binnen in een nieuwe fase van je leven.

Ga je mee op reis met andere Licht-werkers en de stap zetten naar wat jij het liefste doet: andere mensen helpen met je Spirituele Gave. In 11 weken krijg jij de basis en tools meer waar je de rest van je leven nog op terug kunt vallen. Je ontwikkelt en verstevigd je spirituele gave, je ontwikkelt je belangrijkste tool, bouwt aan je (zelf)vertrouwen en leert hoe je kunt samenwerken met het Universum en de Spirit Guides. Ontdek welk Zielswerk (jouw missie) je neer mag gaan zetten en leer hoe je vertrouwen verder gaat op dit pad.

Mijn gidsen hebben mij aangegeven dat deze editie ik een korting mag aanbieden van 11% op de prijs. Het getal 11 verteld je dat je je zielendoelen, missie en Zielswerk mag gaan starten en hiervoor begeleiding mag uitkiezen die jou hierin verder helpt.

18 september a.s. start Leef je Zielendoel het 11 weken programma die de ondersteuning en basis biedt voor het starten met je Lichtwerk.

Gebruik couponcode LJZ411 om de 11% te verzilveren. Blijf je twijfelen en mijn gidsen vertellen dat TWIJFEL de grootste blokkade is op het moment, maak gebruik van de mogelijkheid om een belafspraak te maken. Stuur een email naar info@dehelderebron.nl

Het gehele programma lees je hierwww.dehelderebron.nl/ljz4

Het programma is te volgen in je eigen tijd en tempo en betalen in delen behoort tot één van de mogelijkheden.

Aarzel niet om contact op te nemen en je twijfel om te zetten in een ja of nee, de belafspraak is geheel vrijblijvend.

Lieve groeten

Femke van Kuijk – Lichtwerker en Bewustzijnscoach