Yep ook ik ben maar een “mens” prachtige coachingsessie gegeven waar op eens de tranen kwamen…toen ik weer besefte wat mijn doel op Aarde is… Ik wil jouw laten weten dat het doel van je leven je ware zelf zijn is, dit is jouw reis. Worden wie je werkelijk bent en hier veel plezier aan beleven.

In verbinding met het Universum krijg ik tijdens het geven van coaching of sessies  herinneren wat mijn doel op Aarde is…..

Kun jij zijn wie je bent? * Kun jij je ware zelf zijn? * Is er een plek waar het veilig is voor jou? * Heb je al contact gemaakt met je talent? * Mag jij, jij zijn van jezelf?


Vandaag mocht ik weer even herinnert worden aan wat mijn missie is en ook waar ik voor sta. Ik sta voor dat jij jij mag zijn en je ware zelf, je licht mag delen met de wereld. Sinds ik die plek heb ontdekt, waar ik mijn ware zelf mag zijn, voel ik me geroepen om jouw ook uit te nodigen om die plek te betreden. Ik kan volledig mijn zelf zijn in mijn lichtwerk, dat is waar ik de ontdekking deed van mijn talenten en gave…Alle puzzelstukjes vielen op zijn plek.

Mijn hart gaat sneller stromen ik de talenten en capaciteiten zie van mijn klanten. Ik word blij als ik de mogelijkheden zie in jou en deze mag delen aan jou.

Het leven bestaat niet uit onmogelijkheden, jij bent de oneindige mogelijkheden.

Resoneert deze tekst en doe je niet mee met de Leef je Licht Challenge? Stuur me even een mail info@dehelderebron.nl dan heb ik een cadeautje voor jou.

Liefs Femke :* www.dehelderebron.nl