Lief lichtkind, je levenspad is niet over rozen gegaan. Hoge hobbels, dunne iele paadjes en al die wegversperringen waarvan je dacht: hoe kom ik hier voorbij? Al jaren twijfel je aan je innerlijke kracht en hou je jezelf hiervan verborgen. Je hebt werkelijk nog geen idee tot waar jij allemaal toe in staat bent. Je bent een “lighthouse” een licht voor andere mensen op je lichtpad. Gewoon door jezelf te zijn, je licht te ontdekken en te schijnen ben je al een lichtpunt voor anderen. Wat heeft je gestopt in het verleden in het benutten van je potentieel? Heb je deze vraag wel eens aan jezelf gesteld, vandaag ben ik bij je om een tipje van de sluier op te lichten. Je bent je altijd bewust geweest van de kracht van je licht en hebt je altijd aangepast aan andere mensen omdat je niet afgestoten wilde worden. Je hebt altijd een eenzaam gevoel in je gedragen, de eenzaamheid die je vertelde dat je anders bent. Dit anders zijn heeft je vaak als een vloek achtervolgt en zo ging je geloven dat jouw uniek zijn, verkeerd was. Je hebt je licht hier letterlijk door laten doven, jezelf verstopt en jezelf altijd maar aangepast aan anderen.

Als ik mij aanpas aan anderen, dan hoor ik erbij. Dit ging heel erg zo ver dat op een aantal punten in je leven jezelf zo vast had gedraaid dat je niet meer wist hoe je hier uit moest komen. Diep in jouw, jouw innerlijke vonk herinnerde je aan wat je hier te doen hebt en zo kwam die innerlijke stuwende kracht naar voren en werd je letterlijk naar het licht geduwd. Jij hebt jezelf door je leven heen gedragen, bent niet altijd trouw geweest en hebt vaak andermans behoeften voor op gezet.

Nu in deze energetische tijden van verandering mag je bewust worden van wie jij werkelijk bent. Je Authentieke Zelf ontmoeten, omarmen en nooit meer in het verdomhoekje plaatsen. Jij bent een prachtig mens, een brenger van licht met een liefdevolle krachtige energie die gedeeld wil worden. Jij bent kracht, je bent een powerhouse die verder ontwikkeld wil worden. Maak je los van alles wat niet van jou is, wat niet van jou Ziel is en ontdek dat het lichtpad aan je voeten wordt geopend. Ken je dat sprookje waar stukjes brood op de weg werden achter gelaten zodat je niet zo verdwalen. Jij bent nooit verdwaald geweest de diamantjes liggen op je pad, het zijn de mogelijkheden, talenten en capaciteiten die klaar liggen om geopend te worden. Verzamel de diamantjes, zie de verschillende kleuren schitterend licht. Dit zijn de mogelijkheden van je leven. Nieuwe Zielendoelen die geopend willen worden. Jij bent de geschikte kandidaat voor het leven van je leven. Je ziel heeft zelf deze diamantjes klaargelegd en nu is het moment om ze terug te vinden en ze te gaan leven.

Aartsengel Gabriël

 

Resoneert deze boodschap geef je op voor de Leef je licht challenge www.leefjelicht.nu 

Liefs femke
www.dehelderebron.nl 💎