Net de sacraal healing gedaan…. en deze ervaring was zo fenomenaal!!!!! Dat magische veld, die kristal energie.. ik voelde en zag zoveel! Mijn lichaam deelde zich op in kleine deeltjes en spatte open en verspreide zich… het onderdeel van mijn lichaam draaide naar links en boven lichaam naar rechts en was echt één met alles!! Zo bijzonder! Dank je wel voor deze prachtige healing! Weer een nieuwe ervaring rijker! Deze ga ik zeker blijven herhalen!
Liefs S.

Deze reactie kreeg ik na het geven van het laatste lichtwerkwebinar. Een healing en activatie van de relatie/sacraalchakra. Voor mij is het soms lastig waar te nemen wat een ander ervaart tijdens het ontvangen van een healing die ik geef. Daarom ben ik ook zo mega dankbaar dat ik deze mooie respons heb gekregen. Ik kan vaak alleen waarnemen wat de helende energie bij mij doet en dat is altijd een mega verschuiving teweeg brengen.

Er zijn al 3 chakra healing & activaties geweest en er komt een 4de aan… Elk lichtwerkwebinar is voor een kleine investering na te bestellen in de webshop en de meeste opnames duren 1,5 uur. Je krijgt informatie, tips en natuurlijk de healing en activatie. Bij de healing worden de gevolgen van een chakra uit balans geheald en de activatie opent de mogelijkheden van het desbetreffende chakra.

💙 Keelchakra: Jouw stem doet er toe, spreek je waarheid en voel je vrij

💚Hartchakra: Open je hart en accepteer jezelf. Liefde & eenheid ervaren.

💥Sacraal/Relatiechakra: Open jezelf voor jezelf en relaties en laat elke vorm van controle varen.

Live kun je 27 juli de 💜 Kruinchakra healing en activatie bijwonen! De Kruinchakra is je portaal naar het Universum en de Spirit Guides. Ook ondersteunt deze in het opruimen van angsten, tekorten en twijfels of je op het juiste pad zit.

Trigger je bij één van de chakra’s bezoek de webshop en vind daar een uitgebreide uitleg van elke chakra. De webshop: http://magiclightworkacademy.nl/product-categorie/lichtwerkwebinars/

Een directe link naar de kruinchakra healing: http://magiclightworkacademy.nl/product/lichtwerkwebinar-kruin-chakra-activatie-en-healing/

Soms vragen mensen zich af, kan ik een healing later ontvangen en is deze net zo sterk? Het antwoord is JA. Alles is trilling en energie deze wordt vastgelegd op video. In het Universum bestaat geen tijd en ruimte en de trilling is altijd beschikbaar en oproepbaar! Een leuk weetje gemiddeld zo’n 20% van de lichtwerkwebinars wordt de volgende dag of later terug gekeken.

Doe je mee 27 juli?

By | 2017-07-19T13:23:13+00:00 juli 17th, 2017|Uncategorized|