Voorwaarden boeken 1 op 1 sessies, coaching en trainingen:

  • Bij aanvang van een telefonisch consult dient het consult bedrag op de rekening van de Heldere Bron te staan. De Heldere Bron belt jouw op, op het besproken tijdstip van de reading.
  • De betaling van online gemaakte afspraken gaat via de webshop van de Heldere Bron (www.magiclightworkacademy.nl = de webshop van de Heldere Bron). De mogelijkheid blijft er om in de praktijk contant te betalen.
  • Bij afspraken/cursus die geannuleerd zijn binnen 24 uur, ben ik genoodzaakt deze in rekening te brengen.
  • Alle prijzen in de webshop zijn exclusief verzending.
  • Traject coaching. Het totaal overeengekomen bedrag kan per sessie voldaan worden voor de sessie. Trajecten worden in goed overleg (potentieel gesprek), met werkdoelen besproken, zonder geldige opgave van reden wordt deze niet beëindigd en is er geen terugbetaling mogelijk. Ook indien nog niet alle termijnen voldaan zijn, dienen deze alsnog voldaan te worden. Het potentieel gesprek wat vooraf plaatsvindt is de ruimte voor beoordeling of dit traject bij je past en goed voor je voelt.Voortijdige beëindiging van een traject kan worden aangevraagd per mail, met duidelijke opgave van reden, zodat er gekeken kan worden of er nog aanpassingen en mogelijkheden zijn. Het resultaat dat je behaalt is afhankelijk van je eigen inzet en verantwoording.

Alle tarieven die ik hanteer zijn incl. 21% BTW

Disclaimer

Geen van de informatie die op mijn websites*) staat of gegeven wordt tijdens een sessie, is een vervanging van reguliere medische zorg als huisartsen, artsen en/of andere specialisten. Femke van Kuijk is geen arts en zal ten allen tijden klanten doorverwijzen naar reguliere zorg. Raadpleeg zelf altijd een arts bij twijfel over uw gezondheid.

Femke van Kuijk maakt gebruikt van energetische tools, spirituele hulpmiddelen in haar producten en diensten. Deze zijn bedoeld voor zelfontplooiing en spirituele groei. Deze producten en diensten zijn nadrukkelijk bedoeld als aanvulling op bestaande, reguliere gezondheidszorg.

Informatie die gegeven wordt kan onvolledig, onjuist zijn, ondanks dat ze zorgvuldig zijn samengesteld. Femke van Kijk is niet aansprakelijk voor de gevolgen van gebruik van informatie op de website en informatie gegeven tijdens readings, coaching of groepscoaching.

Het gebruik van energetische diensten kunnen van invloed zijn op medicijngebruik. Experimenteer nooit met medicijnen. Neem voor dat u wat met de informatie van deze website, producten en diensten doet contact met uw arts op als u medicatie gebruikt.

*) www.femkevankuijk.nl / www.dehelderebron.nl