Voorwaarden boeken 1 op 1 sessies en cursus:

  • Bij aanvang van een telefonisch consult dient het consult bedrag op de rekening van de Heldere Bron te staan. De Heldere Bron belt jouw op, op het besproken tijdstip van de reading.
  • De betaling van online gemaakte afspraken gaat via de webshop van de Heldere Bron (www.magiclightworkacademy.nl = de webshop van de Heldere Bron). De mogelijkheid blijft er om in de praktijk contant te betalen.
  • Bij afspraken/cursus die geannuleerd zijn binnen 24 uur, ben ik genoodzaakt deze in rekening te brengen.
  • Alle prijzen in de webshop zijn exclusief verzending.

Alle tarieven die ik hanteer zijn incl. 21% BTW

Disclaimer

Geen van de informatie die op mijn websites*) staat of gegeven wordt tijdens een sessie, is een vervanging van reguliere medische zorg als huisartsen, artsen en/of andere specialisten. Femke van Kuijk is geen arts en zal ten allen tijden klanten doorverwijzen naar reguliere zorg. Raadpleeg zelf altijd een arts bij twijfel over uw gezondheid.

Femke van Kuijk maakt gebruikt van energetische tools, spirituele hulpmiddelen in haar producten en diensten. Deze zijn bedoeld voor zelfontplooiing en spirituele groei. Deze producten en diensten zijn nadrukkelijk bedoeld als aanvulling op bestaande, reguliere gezondheidszorg.

Informatie die gegeven wordt kan onvolledig, onjuist zijn, ondanks dat ze zorgvuldig zijn samengesteld. Femke van Kijk is niet aansprakelijk voor de gevolgen van gebruik van informatie op de website en informatie gegeven tijdens readings, coaching of groepscoaching.

Het gebruik van energetische diensten kunnen van invloed zijn op medicijngebruik. Experimenteer nooit met medicijnen. Neem voor dat u wat met de informatie van deze website, producten en diensten doet contact met uw arts op als u medicatie gebruikt.

*) www.femkevankuijk.nl / www.openjebewustzijn.nl / www.dehelderebron.nl