Had je de zwarte diamant gekozen deze week? En had je moeite om op reis te gaan?? Beluister dan nu de healing die ik heb opgenomen voor je. <3

In deze healing met kristal energie open je jezelf voor de magische talenten en wijsheid die je bezit. Het enige wat je hoeft te doen is je naam en emailadres achter te laten. Let op! De laatste email verwijst je meteen door naar de healing.

Geef je op via deze link: http://eepurl.com/cPa8TT
>> healing is gratis <<

De boodschap van de Zwarte Diamant was: Een magische zwarte diamant deze week met een magische boodschap. Wat betekend magie voor jou? Geloof je in magie? Geloof je in wonderen? Jij hebt een groot magisch talent welke naar boven wil komen. Dit begint met de wetenschap en erkenning dat je magische talenten hebt. Wil je weten welk talent dit is? Sluit je ogen voor een moment, je beschermengelen zijn bij je en leggen hun hand op je schouders. In je geestesoog zie je een diamant verschijnen. Zwart van kleur…vanuit het Universum komt er een helder schitterend licht door de diamant schijnen en je kunt waarnemen hoe de verschillende kleuren tevoorschijn komen. Alle kleuren van de regenboog schitteren je kant op. Open je kruinchakra…open jezelf voor de energie van de diamant…je kunt waarnemingen krijgen en geometrische figuren zien….open je handen voor deze figuren. Ze bevatten de informatie, wijsheid en talent die nu geopend wil worden. Heb geen oordeel over hoe dit er uit zou moeten zien, of hoe het zou moeten worden. De diamanten energie opent je en brengt alles in werking.

Femke welke diamant bedoel je? Elke woensdag deel ik een diamantenboodschap op deze paginawww.facebook.com/helderebron

By | 2017-06-04T17:26:52+00:00 mei 18th, 2017|Uncategorized|