Welke diamant kies je deze week? 1. robijn 2. goud en 3. geelbruin?

Robijn
Voel je je gevangen in twijfel en weet je het even niet meer? Word je overspoeld door emoties en gevoelens die niet van jou zijn? Twijfel je..is dit nu van mij of van iemand anders? Kijk in de robijn diamant en vul jezelf op met de robijnrode energie. Het zal je snel duidelijk worden wat van jou is en wat niet. Voor meer inzicht in welke situatie ook, stel vragen…wat weet ik hierover is een vraag om je helder weten te openen en te activeren. Een vraag stellen opent je bewustzijn en is niet perse bedoeld om een antwoord te krijgen. Je bewustzijn wijst je de weg, blijf de vraag herhalen tot dat het bewustzijn omhoog komt. Dit kan dagen later zijn, als een vraag resoneert blijf deze dan stellen. Open jezelf voor je wijsheid, weten en bewustzijn.

Goud
Welk idee heb je recent gekregen en kun je omzetten in goud? De energiestromen van overvloed staan voor je klaar en ben je bereid om deze te ontvangen? Hou je de stroom tegen? Met hoeveel delen van je lichaam hou je de stroom tegen? Sluit je ogen en vraag om een waarneming? Gebruik je je hele lichaam of slechts een vinger om de stroom tegen te houden? Welke overtuigingen gebruik je om het ontvangen tegen te houden? Heb je besloten dat je het niet waard bent of maak je je druk om wat andere mensen over je zullen zeggen? Weet dat deze gedachten de stroom van overvloed tegenhouden…Welke gedachten kun je transformeren. Sluit je ogen weer en stel je voor een gouden regen vanuit het universum naar beneden komt. In deze gouden energie zit overvloed, ideeën, geld…een gouden glitterende energie..open je armen en vul jezelf volledig op. Stel jezelf open voor de oneindige overvloed…ontvang, ontvang en ontvang…

Geelbruin
Succes dat is waar deze diamant over gaat. Kies je voor succes en laat je succes en overvloed naar je toekomen? Je bent een creator heb je deze capaciteit al erkend? Een creator creëert, gebruikt zijn creativiteit en ideeën om het leven te creëren dat werkt voor jou. Hoeveel meer succes kun je kiezen en in je leven laten komen? Welke oordelen zitten er op succes, welke ervoor zorgen dat je de deuren van succes tegenhoudt. Succes is al een shift in het bewustzijn bij iemand anders teweeg brengen? Wij maken succes soms groter dan het is en zien daardoor onze reeds gecreëerde successen niet. Wil je je successen uit het verleden erkennen? Wil je erkennen dat je nu al succes bent en zo meer succes in je leven toelaten? Plezier is de essentie van succes, volg de energie van plezier en open de deur van mogelijkheden waar je nu voor staat.

Laat je weten welke je gekozen heb? Later hier in deze post volgt de boodschap.

By | 2017-06-04T17:33:55+00:00 mei 24th, 2017|boodschap|