Dinsdag 30 mei 11:00 uur geef ik een gratis kennis webinar waarin ik 3 redenen deel waarom channelen niet lukt of nog niet zo goed lukt als je zou willen. Deze 3 redenen stagneren eigenlijk elke vorm van contact of het nu gaat om orakelkaarten, tarot kaarten leggen of energetische readings geven…

Deze 3 redenen blokkeren de weg tussen jou en het contact met het Universum en de Spirit Guides….

Geef je op via deze link: https://attendee.gotowebinar.com/register/470936606175485186

Meld je aan als je geïnteresseerd bent, ook als je niet live aanwezig kunt zijn. Ik stuur namelijk de replay na.

Channelen is het contact leggen met Spirit Guides…. Hier ben ik zo’n 4 jaar geleden met begonnen. Ik heb een Engelencursus gevolgd en ben het vervolgens gewoon gaan doen. Ik had een paar maanden niet heel veel boodschappen meer gechanneld en toen ik de diamanten boodschappen weer begon te schrijven kwam ik er achter hoe makkelijk en snel ik dit kan. Ik ga gewoon zitten en typen…Het is een techniek die ik ontwikkeld heb door het gewoon te doen.

Dagelijks vraag ik het Universum en de Spirit Guides om helderheid en begeleiding in mijn werk en levenspad. Het is zo’n waardevol onderdeel van mijn leven geworden, dat ik me eigenlijk afvraag wat de reden is dat het even een paar maanden heeft stil gelegen… Nu weer volop bezig met channelen en contact leggen .

Zie ik je bij het webinar?

deelname = gratis
dinsdag 30 mei 11:00 uur
locatie: je pc/tablet/telefoon

replay wordt nagestuurd!

By | 2017-06-04T17:36:31+00:00 mei 23rd, 2017|webinar|