Voel je je ook op en top als je mensen helpt met jouw licht? Vliegt de tijd, gaat je hart en energie sneller stromen? Voel je je ook geroepen om andere mensen te helpen met jouw licht? Ook al ben je misschien niet professioneel bezig met je lichtwerk, je hebt je licht en energie altijd al gebruikt om andere mensen te helpen. Dit doe je je hele leven al met een grote vanzelfsprekendheid. Dit is een talent welke gevoed mag worden door ook te ontvangen. Durf je te ontvangen, of cijfer je jezelf nog steeds weg?

Geef je liever als dat je neemt?

Wat is de reden dat je niet durft te nemen (ontvangen)?
Wat is de reden dat je alles zelf wil doen?
Wat is de reden dat je mensen op afstand houdt?
Vind je jezelf niet genoeg waard?
Wat weiger je te ontvangen?
Welke kracht en potentie ontken je van jezelf?

Door het stellen van deze vragen open je bewustzijn en maak je contact met het Universum. Resoneren deze vragen, stel ze dan gedurende 10 dagen 3x per dag om meer bewustzijn te creëren.

Welke mogelijkheden, giften en overvloed van het Universum staan voor je klaar?

Ontvang alle overvloed*) die voor jou bestemt is en hou niet langer de stroom van het Universum tegen. Kies voor overvloed, zeg ja tegen het Universum en open je armen voor ontvangst.

*) Overvloed, hier wordt niet alleen geld mee bedoeld, ook ideeën, mogelijkheden, kansen, energie etc. Er zijn geen tekorten in het Universum.

By | 2017-06-04T17:39:07+00:00 mei 26th, 2017|boodschap|