Hoe vaak heb je opgegeven in gedachten?
Hoe vaak heb je de mening van andere mensen voor op gesteld?
Hoe vaak ga je over je grens heen?

Hoe moe ben je van altijd bezig zijn voor anderen, de zorg voor anderen, de problemen van anderen en het gevoel van het altijd alleen te moeten doen? En denk je wanneer heb ik nu even tijd voor mezelf?

Hoe vaak vergelijk je jezelf met anderen en denk je, dat zou ik ook willen? En wat gebeurd er dan van binnen? Voel je daar een vonk, jouw goddelijke vonk die je verteld, dat wat anderen kunnen kan jij ook? Hoe vaak druk je de behoefte weg om je eigen ding te doen, om de ruimte en tijd te creëren zodat jij kunt bezig zijn met wat je het liefste doet.

Wil je je hier niet meer schuldig over voelen? En IN vertrouwen en plezier doen wat je het liefste doet?

Wil je je niet meer laten tegenhouden door anderen, door jezelf en in vrijheid en plezier je leven gaan creëren en je talenten gaan leven?

Morgen start S.T.O.P. het programma wat je uitnodigt om te stoppen met de dingen die je tegenhouden in het creëren van je leven. Want soms is STOP zeggen tegen jezelf, het begin van een nieuw pad in je leven.

www.femkevankuijk.nl/stop

Weet je dat je meer in je hebt dan je nu toe laat zien in jezelf?
Weet je dat je je vaak laat tegenhouden door wat je denkt, voelt of denk te weten wat andere mensen van je denken of vinden? En wil je daar eigenlijk ‘schijt’ aan hebben en doen wat je te doen hebt?

Waar voel je je toe geroepen, wat wil geleefd worden en wat is je motivatie?

wil je een nieuwe baan zoeken die helemaal bij je past?
wil je een praktijk opzetten en in vertrouwen de stap naar voren zetten?
wil je een stap zetten in je privé leven, maar ontbreekt het zelfvertrouwen?
wil je meer in je kracht komen en je potentie en talent gaan neerzetten?
wil je je creativiteit uit gaan dragen, omdat dat hetgeen is waar je het meest blij van wordt?
wil je nu eindelijk het lef hebben om je talent te gaan delen
wil je ontdekken wie je nu bent zonder de perfectionisme, faalangst?
wil je vol energie en plezier je dag doorbrengen?

Dit zijn een aantal motivaties van deelnemers die zich nu al hebben opgegeven voor het S.T.O.P. programma. Of wil je gewoon tools leren die jouw leven vergemakkelijken en versimpelen?

Je bent vele malen spiritueler dan je denkt en je weet diep van binnen of dit programma de volgende stap is op je levenspad. Het kan zijn dat je weerstand voelt en juist de weerstand verteld dat hier groei is en ontdekking te vinden van wie jij in werkelijkheid bent.

Vergeet niet dat je al perfect bent en dat het slechts je gedachten en overtuigingen zijn die tussen jou en het creëren van het leven dat werkt voor jou tussen staat.

S.T.O.P.
– geeft je inzicht in je gedachten en overtuigingen
– ruimt de beperkende gedachten en overtuigingen op d.m.v. healing en clearing
– geeft je handvatten mee hoe nu het beste met je heldervoelen/hsp/hooggevoeligheid om te gaan
– geeft je mega super tools om je gedachten om te zetten
– zorgt voor een groei in je vertrouwen en zelfvertrouwen
– leert je vragen stellen die je leven op een magische manier veranderen
– maakt je bewust van de delen in je leven waar je je af laat leiden
– leert je keuzes maken (zonder schuldgevoel en twijfel)
– leert je grenzen zetten (zonder schuldgevoel)
– leert je de mogelijkheden zien in je leven
– opent je creativiteit en creatiekracht
– opent je bewustzijn
– open je voor geluk, enthousiasme en plezier in je leven
– brengt je in contact met je potentie, talenten en wie jij in werkelijkheid bent

💎Fem, waarom zou ik voor jou kiezen als mijn coach?
S.T.O.P. is het levenspad wat ik bewandeld heb. Ik kan wel zeggen dat mijn expertise is van angst naar liefde gaan, of je kan beter zeggen van angst tot actie. De quote van Jeanne D’arc “I am not afraid, I was born to do this” is mij op het lijf geschreven. Het bewandelen van het spirituele pad en het starten van mijn praktijk was mijn I was born to do this. Maar mijn angst zorgde ervoor dat ik er een jaar over deed om die ene stap te zetten. Toen ik die stap zetten, toen hielp het Universum mij en zo begon mijn reis. Ik ontdekte dat ik in de spirituele wereld mijn ware zelf kon zijn (beste ontdekking ooit) en voelde in elke vezel van mijn lichaam. Dit is het meest waardevolle dat je je ware zelf kunt zijn. Ik ging op het enthousiasme en plezier van het spiritueel groeien elke stap die ik zette bracht me verder.

De grootste shift heb ik vorig jaar mogen maken en was de ontdekking dat de gedachten die ik had over mezelf niet van mij waren. 99% wat je denkt is namelijk niet van jou maar neem je over van anderen (dat is dus heldervoelen/gewaarzijn) of zit nog ingebakken in je hoofd van je opvoeding, jeugd of vorige levens. Als je hier bewust van bent, dan opent het de weg naar mogelijkheden. Want mijn gedachten waren altijd onmogelijk. Voornamelijk ik kan het niet, ik doe het niet goed, dat waren mijn favoriete gedachten, die zo nu en dan nog steeds in mijn oren tetteren als ik weer een stap naar voren mag maken. Maar ik weet nu dat het niet echt is, die gedachten en dat als hier niet naar luister en toch de stap zet, dat het Universum me alles aanreikt wat ik nodig heb. Daarvoor heb ik een keuze gemaakt ik ga doen wat ik te doen heb en ik laat me niet meer afleiden door mijn partner, familie, mijn eigen beperkingen, geldangst en mijn ex-verslaving het creëren van problemen en denken in onmogelijkheden.

Nu denk ik: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan en dat is wat ik jou in 7 weken tijd ga leren. Ik deel je tools waar ik de grootste stappen makkelijker dan ooit mee heb kunnen zetten. Stappen die ik heb gezet zijn het organiseren van meerdere challenges, open je bewustzijn event en een verdriedubbeling van mijn omzet in mijn bedrijf. Ook op persoonlijk vlak heb ik meerdere stappen gezet als stoppen met borstvoeding en 8 kg afvallen.

Het leuke is dat bij de tools die ik je leer, je hier niks voor hoeft te kunnen. Behalve ze gebruiken en doen. Wake-up het leven is te kort om in onmogelijkheden te denken, je bent een super talentvolle power creator. Buig je gedachten om en creëer een leven dat werkt voor je that’s it en dat gaan we 7 weken doen.

Zeg je stop??
www.femkevankuijk.nl/stop

Vragen mail me info@dehelderebron.nl

By | 2017-05-02T13:39:08+00:00 april 23rd, 2017|Uncategorized|