13100735_1024395260988838_753365667550628974_nDit verzin ik niet, maar het Universum wel! Een variatie op rood-wit-blauw… Koper-wit-neonblauw Humor en weer een gevalletje toeval. Whaha ik hou er van… Welke kleur kies jij vandaag?

De boodschap is bekend, bedankt voor het wachten heart-emoticon Mijn lieve man was gisteren jarig en ik had maar tijd om een deel van de boodschap te channelen.

Koper deze boodschap gaat over kracht. Vandaagherinnert deze druppel aan de kracht die jij bezit. Ook al voel je je op dit moment futloos en misschien wel doelloos, herinner je kracht. Vraag aartsengel Gabriël om je nu in je kracht te zetten. Vanuit kracht kun je al je dromen en verlangens uit laten komen. Vanuit kracht zie je het juiste perspectief en vanuit kracht kun je angst omzetten in liefde. Kortom vanuit kracht is alles mogelijk.

Op 26 mei starten de online healings weer, 1 hiervan is kracht heart-emoticon

🙏🏻Meer info…http://dehelderebron.nl/online-healing/🙏🏻

De kleur wit verteld je dat er licht in je leven komt. Verbind jezelf met het witte helende licht afkomstig van de Bron. De intentie zetten is voldoende. Als je je hebt verbonden dan kun je voelen hoe het licht elk deel van je oplicht.Op deze manier is het makkelijker om naar de lichte kant in je leven te kijken i.p.v. de donkere kant. Herinner je zuivere ziel, verbind je met het licht en voel hoe je gedragen wordt.

Neon blauw een spirituele boost kun je verwachten, eigelijk zit je er al midden in. Het lijkt alsof je vele malen gevoeliger bent. Je intuïtie, je heldere kanalen is zich aan het afstemmen op de nieuwe energie. Het kan zijn dat je meer zaken oppikt dan wenselijk zijn voor je op dit moment. Spirituele hygiene zal je steeds vaker en regelmatiger toe moeten passen om vrij je dingen te kunnen doen. Tips:http://dehelderebron.nl/2014/07/tips-energetische-bescherming-en-reiniging/ Wil je een stap verder gaan? Vraag Aartsengel Haniël tijdens een meditatie om alle opsmuk die je heldere kanalen vertroebelen te verwijderen en te reinigen.

1. Koper 2. wit 3. neon blauw

Vandaag een dag eerder omdat mijn eigen koning morgen jarig is heart-emoticon King Jasper van Kuijk heart-emoticon

Later lees je hier de boodschap.

Liefs Femke

💎 www.dehelderebron.nl 💎
💎 www.magiclightworkacademy.nl 💎