2014-05-29 blauwe aap
Ik ben nieuwsgierig, ik wil leren en leven. Dat weet ik al lang en breng daarom voortdurend mijn ratio tot rust.

BLAUWE AAP Beleef vandaag de kracht van de transparantie. Wees het onbevangen kind en speel. Wellicht maak je het voor jezelf moeilijker dan strikt noodzakelijk is. Vind voor jezelf een wat meer luchtige houding. Gebruik humor om zware taken lichter te maken. Kom erachter wat jij zo nodig van jezelf daadwerkelijk moet doen. Kies eens voor de dingen waaraan je echt plezier beleeft. Dat zijn dan ook de dingen waar je echt goed in bent.
BLAUWE ADELAAR is vandaag je gids- of coachenergie. Besef dat de wereld beter wordt wanneer jij beter wordt. Doe wat noodzakelijk is om meer harmonie en gelijkwaardigheid in je leven te brengen. Sluit vrede met de omstandigheden die je dwars zitten. Stel je vanuit je hart open voor het moment in het hier-en-nu. Je weet dan ook wat je verder te doen hebt. Het is werkelijk op deze manier zo eenvoudig om je eigen visie tot stand te brengen.
TOON 3 Vandaag is het de derde dag van de rode maan golf. Gisteren heb je het podium kunnen betreden en vandaag dien je daarop in beweging te komen. Je zult het een en ander moeten ondernemen, anders zal de aandacht voor jezelf en van je omgeving in jou snel verslappen. De energie van de blauwe aap zal je ondersteunen, om dat wat je vandaag te doen hebt ook daadwerkelijk inhoud te geven.
Je bevindt je deze 13 dagen in de golf van de RODE MAAN met als thema zelfvertrouwen en als doel oervertrouwen. Ontwikkel het vertrouwen in jezelf en het vertrouwen in je potentieel. Durf jezelf deze dertien dagen te laten zien. Je onderbewustzijn is de bron van al je weten en wijsheid, waartoe ook je trauma’s behoren. Durf hier doorheen te breken en laat de bevroren levensenergie weer stromen. Kijk naar dat wat je hebt neergezet in je leven. Moet je nog meer bewijzen hebben? Ervaar het oervertrouwen door los te komen van zorgen en angsten om te overleven. Het leven zal je voorzien van dat wat je nodig hebt, om te laten ontvouwen wat je in je hebt.
Balans-energieën. Om jezelf vandaag ten opzichte van de energie van de blauwe aap in balans te houden dien je je plek in te nemen (gele ster), creatief je activiteiten ter hand te nemen (rode draak) en tolerant te zijn (witte hond).

Heldere Bron Spiritual Inspiration Tzolkin Dagboek & Maya Kalender