2014-05-02 gele zaadAlles wil groeien en tot bloei komen. Ik ook, dus zorg ik voor beweging en voortgang.

GELE ZAAD Beleef vandaag jouw werkelijke groei. Laat vooral dat deel van jezelf zien dat vraagt om nog ontplooid te worden. Kijk naar je behoefte voor veiligheid. Groeien betekent ook even niet te willen weten wat er nog komen gaat. Voel je vandaag helemaal op je gemak in jezelf en wees bereid om eens wat meer risico te nemen.

GELE KRIJGER is vandaag je gids- of coachenergie. Besef dat angst ook maar een gevoel is. Ooit heb je iets voor jezelf buitengesloten omdat je het geen plek kon geven. Alles wat je niet hebt toe kunnen laten komt op gegeven moment toch weer op je pad. Verwelkom het als een deel van jezelf dat je completer maakt. Zo breng je voor jezelf licht in het donker en laat je jouw liefde groeien.

TOON 2 Vandaag is het de tweede dag van de blauwe nacht golf. Wil je het uiteindelijke doel van deze golf realiseren, dan dien je vandaag op het podium van je eigen leven te gaan staan. Je dient jezelf aan de wereld te presenteren. De energie van het gele zaad zal je ondersteunen om de uitdaging in wat jij vandaag te doen hebt, aan te gaan.

Je bevindt je deze 13 dagen in de golf van de BLAUWE NACHT met als thema uniekheid en als doel visie. Deze golf zal je helpen te ontdekken wat er in jou besloten ligt. Kijk deze dertien dagen naar binnen en ga op zoek naar dat wat je grootste droom is. Je hebt niet voor niets bepaalde gaven meegekregen. Durf de dingen op jouw manier te doen. Ga het tot stand komen van je dromen ervaren. Maak gebruik van je talenten om jouw bijdrage te leveren aan het grote geheel. Waar je vanuit je hart voor gaat, zal worden verwezenlijkt. Je hoeft daarvoor geen enkel offer te brengen. Je mag jezelf in liefde koesteren om dat wat in jou besloten ligt nu tot uiting te laten komen. Vraag om hulp als je daar moeite mee hebt.

Balans-energieën.Om jezelf vandaag ten opzichte van de energie van het gele zaad in balans te houden dien je visie te ontwikkelen (blauwe adelaar), integer te zijn (witte tovenaar) en koersbepalend te opereren (rode aarde).

Heldere Bron Spiritual Inspiration Tzolkin Dagboek & Maya Kalender