2014-04-19 blauwe aapIk wil niet blijven hangen in wel of niet plezier hebben of serieus bezig zijn. Dansend overwin ik de dualiteit in me en zorg dat ik tot groei kom.

BLAUWE AAP Beleef vandaag de kracht van de transparantie. Wees het onbevangen kind en speel. Wellicht maak je het voor jezelf moeilijker dan strikt noodzakelijk is. Vind voor jezelf een wat meer luchtige houding. Gebruik humor om zware taken lichter te maken. Kom erachter wat jij zo nodig van jezelf daadwerkelijk moet doen. Kies eens voor de dingen waaraan je echt plezier beleeft. Dat zijn dan ook de dingen waar je echt goed in bent.
BLAUWE NACHT is vandaag je gids- of coachenergie. Durf volledig op je innerlijke stem te vertrouwen. Maak ruimte voor jezelf om alles op een rijtje te zetten. Kijk hoe je met je eigen verantwoordelijkheden omgaat. Doe geen beloftes die je niet kunt waarmaken. Alleen de beloftes naar je ziel zijn beloftes die werkelijk voor jou van belang zijn. Herinner je eigen werkelijke uniekheid en ga daar volledig achter staan.
TOON 2 Vandaag is het de tweede dag van de witte hond golf. Wil je het uiteindelijke doel van deze golf realiseren, dan dien je vandaag op het podium van je eigen leven te gaan staan. Je dient jezelf aan de wereld te presenteren. De energie van de blauwe aap zal je ondersteunen om de uitdaging in wat jij vandaag te doen hebt, aan te gaan.
Je bevindt je deze 13 dagen in de golf van de WITTE HOND met als thema tolerantie en als doel bezieling. Kom er deze dertien dagen achter achter of je daadwerkelijk onvoorwaardelijk van jezelf houdt. Vaak heb je aspecten van jezelf moeten onderdrukken om daardoor een mate van intolerantie bij jezelf te ontwikkelen. Deze onderdrukte aspecten maken hoe dan ook deel uit van je zelf. Accepteer ze in volle omvang. Je kunt jezelf geen grotere dienst bewijzen. Geef vanuit je authenticiteit uitdrukking aan de kracht van je geest. Besef dat je een spiritueel wezen bent en dat wat jij denkt ook werkelijkheid zal worden. Ervaar de universele liefde in je hart en laat haar stromen.
Balans-energieën. Om jezelf vandaag ten opzichte van de energie van de blauwe aap in balans te houden dien je je plek in te nemen (gele ster), creatief je activiteiten ter hand te nemen (rode draak) en tolerant te zijn (witte hond).

 

Heldere Bron Spiritual Inspiration Tzolkin Dagboek & Maya Kalender