2014-03-29 blauwe aap

Ik breng mijn innerlijke onrust tot kalmte en ervaar dat het leuk is om te leven in harmonie

BLAUWE AAP Beleef vandaag de kracht van de transparantie. Wees het onbevangen kind en speel. Wellicht maak je het voor jezelf moeilijker dan strikt noodzakelijk is. Vind voor jezelf een wat meer luchtige houding. Gebruik humor om zware taken lichter te maken. Kom erachter wat jij zo nodig van jezelf daadwerkelijk moet doen. Kies eens voor de dingen waaraan je echt plezier beleeft. Dat zijn dan ook de dingen waar je echt goed in bent.

BLAUWE ADELAAR is vandaag je gids- of coachenergie. Besef dat de wereld beter wordt wanneer jij beter wordt. Doe wat noodzakelijk is om meer harmonie en gelijkwaardigheid in je leven te brengen. Sluit vrede met de omstandigheden die je dwars zitten. Stel je vanuit je hart open voor het moment in het hier-en-nu. Je weet dan ook wat je verder te doen hebt. Het is werkelijk op deze manier zo eenvoudig om je eigen visie tot stand te brengen.

TOON 8 Vandaag is het de achtste dag van de gele zaad golf. Gisteren ben je erachter kunnen komen of je op de goede weg bent. De blauwe aap ondersteunt je vandaag om het evenwicht in jezelf te vinden. Door innerlijk gecentreerd te zijn, kun je niet van je stuk worden gebracht. Door vandaag vanuit je innerlijke rust ook naar je eigen schaduwaspecten te kijken, zul je dichter bij het doel van deze golf komen.

Je bevindt je deze 13 dagen in de golf van het GELE ZAAD met als thema groei en als doel innerlijke leiding. Ga bij jezelf deze 13 dagen na waarin jij je zekerheden zoekt. Uiterlijke zekerheden zijn vermeende zekerheden. Durf deze los te laten, zodat wat in je zit tot bloei kan komen. Voel welke aspecten van jou naar buiten willen komen. Vertrouw op je intuïtie en ga ervoor, ook als het in eerste instantie onzeker aanvoelt. Ervaar de werkelijke leiding in je leven. Besef dat deze leiding er altijd voor je is. Je verbinding met de kosmische intelligentie helpt je door al je onzekerheden heen. Het weten wat voor jou juist is, zit verankerd in je lichaam. Kom thuis in jezelf.

Balans-energieën. Om jezelf vandaag ten opzichte van de energie van de blauwe aap in balans te houden dien je je plek in te nemen (gele ster), creatief je activiteiten ter hand te nemen (rode draak) en tolerant te zijn (witte hond).

 

Heldere Bron Spiritual Inspiration Tzolkin Dagboek & Maya Kalender