2014-03-10 blauwe aap
Het leven is verrukkelijk en ik ga nu op pad om dat te ervaren.

BLAUWE AAP Beleef vandaag de kracht van de transparantie. Wees het onbevangen kind en speel. Wellicht maak je het voor jezelf moeilijker dan strikt noodzakelijk is. Vind voor jezelf een wat meer luchtige houding. Gebruik humor om zware taken lichter te maken. Kom erachter wat jij zo nodig van jezelf daadwerkelijk moet doen. Kies eens voor de dingen waaraan je echt plezier beleeft. Dat zijn dan ook de dingen waar je echt goed in bent.

BLAUWE AAP is vandaag je gids- of coachenergie. Heb geduld met jezelf. Groeien kan lastig zijn. Doe alleen maar die dingen waar je ook echt zin in hebt. Besteed aandacht aan je innerlijk. Voel aan wat je voor jezelf echt nodig hebt en neem actie. Geef jouw emoties toestemming dat ze er mogen zijn, want het is je ziel die dit alles wil voelen. Ga eraan voorbij dat je ego dit soms niet plezierig vindt. Het gaat er hoe dan ook om dat je je werkelijke zijn naar buiten brengt.

TOON 1 Vandaag is het de eerste dag van de blauwe aap golf, de elfde van de twintig dertiendaagse groeigolven. De blauwe aap geeft het thema van deze groeifase weer. Alle gebeurtenissen in de komende dertien dagen kunnen met dit thema worden verbonden. De blauwe aap is als het ware de kapstok waaraan jouw groei de komende dagen kan worden opgehangen. Vandaag ga je aan deze dertien dagen van groei beginnen.

Je bevindt je deze 13 dagen in de golf van de BLAUWE AAP met als thema transparantie en als doel uniekheid. Creëer voor jezelf deze 13 dagen de ruimte om je met meer spontaniteit op te kunnen stellen. Durf jezelf helemaal te voelen om echt met je innerlijk in contact te komen. Je zult daarbij ook pijn en verdriet ervaren. Wees als een vader en een moeder voor de kwetsbare en behoeftige kant van je wezen. Je zult daardoor meer intimiteit in je relaties gaan ervaren. Ervaar de leiding vanuit je hogere zelf door je aandacht naar binnen toe te richten. Stel je open voor je eigen gevoeligheden en ga ze waarderen. Maak je de kunst van het relativeren eigen, zodat je alles op zijn eigen plek kunt zetten.

Balans-energieën. Om jezelf vandaag ten opzichte van de energie van de blauwe aap in balans te houden dien je je plek in te nemen (gele ster), creatief je activiteiten ter hand te nemen (rode draak) en tolerant te zijn (witte hond).

Heldere Bron Spiritual Inspiration Tzolkin Dagboek & Maya Kalender