2014-01-29 blauwe aapVandaag even geen spelletjes, ik ben even gewoon helemaal mezelf.

BLAUWE AAP Beleef vandaag de kracht van de transparantie. Wees het onbevangen kind en speel. Wellicht maak je het voor jezelf moeilijker dan strikt noodzakelijk is. Vind voor jezelf een wat meer luchtige houding. Gebruik humor om zware taken lichter te maken. Kom erachter wat jij zo nodig van jezelf daadwerkelijk moet doen. Kies eens voor de dingen waaraan je echt plezier beleeft. Dat zijn dan ook de dingen waar je echt goed in bent.


BLAUWE ADELAAR
 is vandaag je gids- of coachenergie. Besef dat de wereld beter wordt wanneer jij beter wordt. Doe wat noodzakelijk is om meer harmonie en gelijkwaardigheid in je leven te brengen. Sluit vrede met de omstandigheden die je dwars zitten. Stel je vanuit je hart open voor het moment in het hier-en-nu. Je weet dan ook wat je verder te doen hebt. Het is werkelijk op deze manier zo eenvoudig om je eigen visie tot stand te brengen.


TOON 13
Vandaag is het de dertiende dag van de blauwe storm golf. Vandaag bereikt deze golf haar doel. Je mag nu gaan ervaren wat het is om in de kwaliteit van de energie van de blauwe aap thuis te komen. Alle aspecten van ontwikkeling die deze golf kenmerken, komen in dit zonneteken samen. Neem de tijd om haar in haar totaliteit te beleven.

 

Je bevindt je deze 13 dagen in de golf van de BLAUWE STORM met als thema transformatie en als doel transparantie. Gebruik deze 13 dagen de onrust die je voelt om jezelf te vernieuwen. Vertrouw erop dat je niet meer op je bord krijgt dan wat je zelf kunt behappen. Ga bewust de confrontatie aan en bekijk wat het met je doet. Geef je volledig aan deze processen over en er zullen nieuwe dimensies voor je worden ontsloten. Ervaar dat je er zijn mag. Het leven is van jou. Maak er iets moois van. Wees echt, volg je impulsen en laat de controle los. Onderzoek met welke geboden en verboden je in het leven staat. Het inzicht hierin kan je helpen om losser te worden. Uiteindelijk bepaal jij het spel.

 

Balans-energieën.Om jezelf vandaag ten opzichte van de energie van de blauwe aap in balans te houden dien je je plek in te nemen (gele ster), creatief je activiteiten ter hand te nemen (rode draak) en tolerant te zijn (witte hond).

Heldere Bron spiritual Inspiration Tzolkin Dagboek & Maya Kalender