2014-01-09 blauwe aapIk zorg voor beweging en breng een lach en prikkel anderen en mezelf om het leven nog leuker te maken.

BLAUWE AAP  Beleef vandaag de kracht van de transparantie. Wees het onbevangen kind en speel. Wellicht maak je het voor jezelf moeilijker dan strikt noodzakelijk is. Vind voor jezelf een wat meer luchtige houding. Gebruik humor om zware taken lichter te maken. Kom erachter wat jij zo nodig van jezelf daadwerkelijk moet doen. Kies eens voor de dingen waaraan je echt plezier beleeft. Dat zijn dan ook de dingen waar je echt goed in bent.

BLAUWE AAP is vandaag ook je gids- of coachenergie. Heb geduld met jezelf. Groeien kan lastig zijn. Doe alleen maar die dingen waar je ook echt zin in hebt. Besteed aandacht aan je innerlijk. Voel aan wat je voor jezelf echt nodig hebt en neem actie. Geef jouw emoties toestemming dat ze er mogen zijn, want het is je ziel die dit alles wil voelen. Ga eraan voorbij dat je ego dit soms niet plezierig vindt. Het gaat er hoe dan ook om dat je je werkelijke zijn naar buiten brengt.

TOON 6 Vandaag is het de zesde dag van de witte wereldoverbugger golf. Het gaat vandaag om het evenwicht tussen jou en je omgeving. Je dient vandaag de polaire krachten, zoals geven en nemen en ontspannen en inspannen, in balans te brengen. Alleen vanuit dit evenwicht kun je groeien, anders zal het ene of het andere je gaan overheersen. De energie van de blauwe aap zal je vandaag ondersteunen om binnen deze polaire krachten je evenwicht te vinden.

 

Je bevindt je deze 13 dagen in de golf van de WITTE WERELDOVERBRUGGER met als thema loslaten en als doel inzicht. Onderzoek deze dertien dagen je weerstand voor die zaken waar jij de grootste moeite mee hebt. Dit heeft vaak met je ervaringen uit het verleden te maken. Maak je hiervan los. Alles gebeurt wanneer de tijd daarvoor rijp is. Vertrouw op de wijsheid die hierachter steekt. Het verkrijgen van inzichten betekent helderheid. Om tot de kern van je werkelijke zijn te komen, dien je door je eigen illusies en projecties heen te prikken. Je dient je denken te onderzoeken om je eigen oordelen en veroordelen innerlijk te kunnen verwerken. Aanvaard je eigen werkelijkheid.

 

Balans-energieën. Om jezelf vandaag ten opzichte van de energie van de blauwe aap in balans te houden dien je je plek in te nemen (gele ster), creatief je activiteiten ter hand te nemen (rode draak) en tolerant te zijn (witte hond).

 

Heldere Bron spiritual inspiration:  Maya Kalender en Tzolkin Dagboek