21-10 blauwe handBLAUWE AAP Beleef vandaag de kracht van de transparantie. Wees het onbevangen kind en speel. Wellicht maak je het voor jezelf moeilijker dan strikt noodzakelijk is. Vind voor jezelf een wat meer luchtige houding. Gebruik humor om zware taken lichter te maken. Kom erachter wat jij zo nodig van jezelf daadwerkelijk moet doen. Kies eens voor de dingen waaraan je echt plezier beleeft. Dat zijn dan ook de dingen waar je echt goed in bent.

Ik ervaar de vreugde van leven en op weg zijn. ik doe spelenderwijs wat ik moet doen.

BLAUWE HAND is vandaag je gids- of coachenergie. Ga na of je lekker in je vel zit. Is dit niet het geval, dan wil je hogere zelf je erop wijzen dat er vandaag iets aan de beurt is om te worden genezen. Kom erachter wat dit is. Je dient hiervoor naar binnen te gaan en te luisteren. Je impulsen dien je daarbij serieus te nemen. Achter deze impulsen zit namelijk jouw levensenergie. Richt hier al je aandacht op en geef ze de volledige ruimte. Er is voor jou vandaag ongetwijfeld veel te doen, maar toch is er op dit moment maar één ding dat jouw volledige aandacht en toewijding vraagt.

 

TOON 4 Vandaag is het de vierde dag van de gele ster golf.  Gisteren ben je in beweging gekomen om vandaag de grenzen hiervan aan te geven. Vandaag gaat het erom je normen en waarden waarmee je in het leven staat duidelijk te maken. De energie van de blauwe aap zal je vandaag ondersteunen om de structuur te bepalen, die noodzakelijk is om het doel van deze dertien dagen te bereiken

 

Je bevindt je deze 13 dagen in de golf van het GELE STER met als thema harmonie en als doel universaliteit.  Kom er deze 13 dagen achter waar je werkelijk thuishoort. Onderzoek waar en in hoeverre onbewuste patronen je leven in disharmonie brengen. Zodra je innerlijke werkelijkheid verandert, zal ook je leven veranderen. De veranderingen in je leven werken van binnen naar buiten. Ervaar onvoorwaardelijke liefde. Je kunt alleen maar volledig zijn als je ook de onvolledigheid in je leven hebt ervaren. De polariteit van het leven toont je het werkelijke leven. Heb je wonden lief, het zijn de doornen van de roos die jij in werkelijkheid bent. Laat je innerlijke schoonheid volledig tot bloei komen.

 

Balans-energieën. Om jezelf vandaag ten opzichte van de energie van de blauwe aap in balans te houden dien je je plek in te nemen (gele ster), creatief je activiteiten ter hand te nemen (rode draak) en tolerant te zijn (witte hond).

 

Tzolkin Dagboek
Maya Kalender