1 - 10 blauwe appBLAUWE AAP Beleef vandaag de kracht van de transparantie. Wees het onbevangen kind en speel. Wellicht maak je het voor jezelf moeilijker dan strikt noodzakelijk is. Vind voor jezelf een wat meer luchtige houding. Gebruik humor om zware taken lichter te maken. Kom erachter wat jij zo nodig van jezelf daadwerkelijk moet doen. Kies eens voor de dingen waaraan je echt plezier beleeft. Dat zijn dan ook de dingen waar je echt goed in bent.

Lang genoeg gespeeld, nu is het tijd voor daden. Ik zorg ervoor niet met lege handen te staan.

BLAUWE STORM is vandaag je gids- of coachenergie. Besef dat de dood ook deel uitmaakt van het leven. Dood gaan betekent opnieuw te worden geboren. Zie je verlies- en verlatingsangsten onder ogen. Durf te voelen waar je jezelf in de steek hebt gelaten. Neem hiervoor de verantwoordelijkheid en stop je angsten niet langer weg. Kijk kritisch naar je eigen rol en besef dat je meer bent dan deze rol alleen. Ga spelen en experimenteren, want het leven is helemaal van jou en voor jou.

 

 

TOON  10 Vandaag is het de tiende dag van de witte wind golf.  Vandaag mag je tot daadwerkelijke manifestatie komen. Het thema van deze dertien dagen als uitgangspunt nemend, mag je aan jezelf en je omgeving laten zien waartoe jij met de ondersteuning van de energie van de blauwe aap in staat bent. Alleen dan zul je de mogelijkheid hebben om je doel voor deze dertien dagen te bereiken.

 

Je bevindt je deze 13 dagen in de golf van de WITTE WIND met als thema bezieling en als doel integriteit.  Ben je daadwerkelijk op een geïnspireerde manier bezig? Deze golf van dertien dagen zal je helpen te ontdekken wat je ware roeping is. Je roeping is dat, waar je ziel voor gaat. Geef hier uiting aan. Aanvaard je keuzes en richt je aandacht op dat wat werkelijk van belang is. Ervaar heling vanuit je innerlijke sjamaan. Realiseer je dat er veel meer dimensies zijn dan degene die je zelf kunt waarnemen. Ontwikkel je zintuigen om met de wereld van de onzichtbare krachten in gesprek te gaan. Dit kan alleen vanuit een open hart. Wees trouw aan je ziel, want zij is de enig werkelijke autoriteit in je leven.

 

Balans-energieën. Om jezelf vandaag ten opzichte van de energie van de blauwe aap in balans te houden dien je je plek in te nemen (gele ster), creatief je activiteiten ter hand te nemen (rode draak) en tolerant te zijn (witte hond).

 

Bron: Tzolkin Dagboek
Maya Kalender
Illustratie: Aurora