22-8-blauweaapBLAUWE AAP Beleef vandaag de kracht van de transparantie. Wees het onbevangen kind en speel. Wellicht maak je het voor jezelf moeilijker dan strikt noodzakelijk is. Vind voor jezelf een wat meer luchtige houding. Gebruik humor om zware taken lichter te maken. Kom erachter wat jij zo nodig van jezelf daadwerkelijk moet doen. Kies eens voor de dingen waaraan je echt plezier beleeft. Dat zijn dan ook de dingen waar je echt goed in bent.

Ik kijk vol nieuwsgierigheid uit  wat het Al me uit haar overvloed aanbiedt.

BLAUWE HAND is vandaag je gids- of coachenergie. Ga na of je lekker in je vel zit. Is dit niet het geval, dan wil je hogere zelf je erop wijzen dat er vandaag iets aan de beurt is om te worden genezen. Kom erachter wat dit is. Je dient hiervoor naar binnen te gaan en te luisteren. Je impulsen dien je daarbij serieus te nemen. Achter deze impulsen zit namelijk jouw levensenergie. Richt hier al je aandacht op en geef ze de volledige ruimte. Er is voor jou vandaag ongetwijfeld veel te doen, maar toch is er op dit moment maar één ding dat jouw volledige aandacht en toewijding vraagt.

 

TOON 9 Vandaag is het de negende dag van de blauwe nacht golf.  De groeistap die je vandaag mag maken is om je intenties voor het bereiken van het doel van deze golf helder te krijgen. Het thema van deze dertien dagen als uitgangspunt nemend, mag je aan jezelf en je omgeving laten zien met welke intenties jij met behulp van de energie van de blauwe aap in het leven staat.

 

Je bevindt je deze 13 dagen in de golf van de BLAUWE NACHT met als thema uniekheid en als doel visie.  Deze golf zal je helpen te ontdekken wat er in jou besloten ligt. Kijk deze dertien dagen naar binnen en ga op zoek naar dat wat je grootste droom is. Je hebt niet voor niets bepaalde gaven meegekregen. Durf de dingen op jouw manier te doen. Ga het tot stand komen van je dromen ervaren. Maak gebruik van je talenten om jouw bijdrage te leveren aan het grote geheel. Waar je vanuit je hart voor gaat, zal worden verwezenlijkt. Je hoeft daarvoor geen enkel offer te brengen. Je mag jezelf in liefde koesteren om dat wat in jou besloten ligt nu tot uiting te laten komen. Vraag om hulp als je daar moeite mee hebt.

 

Balans-energieën.  Om jezelf vandaag ten opzichte van de energie van de blauwe aap in balans te houden dien je je plek in te nemen (gele ster), creatief je activiteiten ter hand te nemen (rode draak) en tolerant te zijn (witte hond).

Tzolkin Dagboek
Maya Kalender