Wil je een nieuwe healingtechniek leren?
Wil je met energie werken?
Is je al eens verteld dat je een “healer” bent?
Of ben je gewoon klaar met die onrust en drukte in je hoofd?

Heb je al eens gehoord van Access de Bars™ ? Het afgelopen jaar hebben de Bars™ hun grote intrede in de wereld gedaan en in Nederland. Zelfs “niet” spiritueel georiënteerde mensen valt het op: overal lees ik over de Bars… wat is het dan?

De Bars™ zo, de naam verteld je niet zo veel eenmaal de ervaring spreekt al vaak voor zichzelf. Even opgezocht wat de betekenis is van “Bar” dit betekend streep, belemmering, vergrendelen, tegenhouden… Deze elementen samengekoppeld….

De Bars™ zijn 32 drukpunten en energiebanen op het hoofd welke bij een lichte aanraking met de vingers, belemmerende gedachten die je tegenhouden in je leven te ontgrendelen en voor goed opruimen.

Je gedachten zijn de regisseur van je leven en hoe jij je eigen leven ervaart. Je gedachten sturen je lichaam, je relaties, je geld, je angsten, je seksleven, je nachtrust, je gelukservaring, je gemoedsrust, je creativiteit, je ontspanning en alle overige elementen aan. De Bars vertegenwoordigen 32 gebieden in je leven die door je gedachten worden aangestuurd en beïnvloed.

Wie komen er op deze Bars™ Classes af? Wat is de motivatie van voorgaande deelnemers om mee te doen?
– Ze wilden werken met nieuwe energie en een nieuwe techniek leren
– Ze hebben een Bars behandeling ervaren en zijn “verkocht”
– Ze hebben gehoord over de Bars en weten intuïtief dit is de volgende stap op mijn pad
– Ze willen graag de mensen in hun omgeving helpen met het ontladen van gedachten (kinderen, familie en vrienden)
– Ze willen deze healing methode aanbieden in hun praktijk
– Ze willen rust in hun hoofd en leven en verlangen naar hier sterk naar
– Ze wilden een specifiek probleem aan gaan pakken en meer gemak in hun leven halen
– Jouw eigen motivatie om mee te doen is???

De Bars™ zijn effectief bevonden en hebben resultaten geboekt op stressvermindering, beter slapen, toename in energie, ondersteuning bij zwangerschap, oplossen van mentale, fysieke en energetische blokkades, ervaren van diepere ontspanning, meer gemak en plezier ervaren met je lichaam, ondersteuning bij burn-out en depressie en ADD, ADHD en nog zo veel meer….

Tijdens deze ééndaagscursus leer je de 32 drukpunten, krijg je een handboek, leer je tools die je leven op een simpele manier vergemakkelijken en geef en ontvang je 2 sessies.

Na deze cursus mag je deze healingtechiek uitvoeren in privé sfeer of in je praktijk. Ook kun je deelnemen aan “Bars swaps” dit zijn uitwissel momenten waar op je met een andere Bars Practioner de sessie uitwisselt.

Je kunt deze class in Leiden bij Anna & Femke,

Data:
7 oktober en 26 november 2017

Wil je meer informatie of een vraag stellen stuur een emailtje naar info@dehelderebron.nl abcengelen@ziggo.nl

Evenement Facebook:
https://www.facebook.com/events/1657685647609751

Liefs Anna & Femke 1+1=meer