WOW dit gaat echt WAANZINNIG worden dus kom vooral niet hi hi ben met de voorbereiding bezig nu…en de energie is MEGA…💥  Femke

2017 is een jaar waarin je uitgenodigd wordt om alles wat niet voor je werkt onder de loep te nemen. Dit jaar zijn namelijk de zaadjes voor de komende negen jaar. Is het je al opgevallen dat thema’s waar je je hele leven al mee worstelt naar boven komen om getransformeerd te worden? Het is geen toeval dat het naar boven komt het is een gehoor van je Ziel om verder te gaan.

Vaak krijg je de boodschappen meerdere keren tot je van verschillen personen en bronnen. Hoe vaak ben je al een thema tegengekomen de afgelopen week? Dat je denkt he dat is grappig dat het nu weer op mijn pad komt.

Een boodschap die ik zelf herhaaldelijk kreeg in het eerste half jaar van 2017 was “obsessing over the outcome of a relationship” En ja ik kan je zeggen dat het heel erg stormde in mijn relatie de afgelopen maanden. Oude patronen zijn naar boven gekomen om geheald te worden zodat de basis gezond is om verder op te groeien. Geen toeval toch als je kijkt naar de energie van dit jaar…alles opruimen een stevige fundering maken waarop je de komende jaren kunt bouwen.

Obsessing deed ik niet alleen in mijn relatie maar ook over mijn relatie met geld, mijn creaties en het krijgen van klanten. Eigenlijk was de obsessie de paniek waar in ik in zat. Als jij ook angst voor de angst hebt, ken je dat, je al zorgen en druk maken voordat überhaupt iets er is…Die paniek heb ik mijn hele leven gehad en is de voorbode van groei, kracht en potentie. Wat mij heel erg heeft geholpen is de vraag: paniek of potentie wat kies je? Als ik merk dat paniek weer in mij sloop. Heb je de video gezien waar ik mijn mega doorbraak deel over waar mijn paniek vandaan kwam?

Het voordeel is dat als je ook echt met die patronen, problemen of angsten aan de slag gaat dat ze ook voor goed verwijderd uit je leven zijn. Soms zijn er meerdere speldenprikken voor nodig om tot een grote doorbraak te komen en soms is het 1 inzicht die een grote doorgang geeft. Als het inzicht er is dan komt er nog een nasudder periode waarbij alles op zijn plekje valt.

Ik nodig je uit om morgen deel te nemen aan een gratis webinar waar ik de volgende thema’s even wil doorspreken…

– hoe werkt paniek, angst voor de angst en wat zijn de gevolgen
– hoe je de energie van 2017 in je voordeel kunt gebruiken
– inzicht in: welke boodschap negeer ik
– wat Licht nu betekend en hiervoor kiezen (ja dit gaat over de nieuwe challenge)
– jouw verantwoordelijkheid in het aangaan en doorbreken van patronen en wat het je uiteindelijk oplevert
– mijn helende handen staan AAN, herken je dit?
– waar ik je de komende weken in kan ondersteunen op je Lichtpad

Aan het einde van het webinar geef ik een korte healing op het thema innerlijke vrijheid, energie creëren, openen van communicatie en duidelijk voor jouw weg kiezen.

Registreren kan via deze link: https://attendee.gotowebinar.com/register/1078669669167958529

Datum: 6 juli
Tijd: 10 uur
Locatie: jouw pc/tablet/smartphone

Kun je niet morgenochtend? Geen zorgen ik stuur de replay na, dus registreer je sowieso…