? A.s. Donderdag 13 juli in Leiden??? Doe je mee? We hebben nog een aantal plekken vrij.

💫🌻het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven is de ruimte die jij bent 🌻✨

Ben je klaar voor de volgende stap in je leven en wil je een healing methode leren die simpel, krachtig en met één druk op de knop rust en ruimte in je hoofd creëert? Het bestaat…echt het zijn de Bars™ – 32 drukpunten en banen op het hoofd welke bij een zachte aanraking beginnen te ontladen. Duizenden jaren aan opgeslagen “chronisch in de weg zittende gedachten” worden geëlimineerd en wat ontstaat is een LEEG hoofd…Verglijkbaar met een meditatie…dit is overigens de minste uitkomst van een BarsBehandeling…want het opruimen van de beperkende gedachten maakt de weg vrij voor alle talenten, capaciteiten en brengt je in contact met wie jij in werkelijk bent.

Rust in je hoofd is iets wat zeldzaam is in deze haastige maatschappij, de Bars ™kan veel meer voor je doen deze zijn namelijk werkzaam op het oplossen van emotionele blokkades, angsten, meer energie en meer gemak en plezier met relaties, geld, lichaam , seksualiteit, manifesteren en … wat kan het voor een bijdrage zijn in jouw leven?

Wil je ook deze methode leren we geven cursus in Leiden (1 minuut van Centraal Station) de eerstkomende data is donderdag 13 juli en zondag 20 augustus…alle informatie vind je op deze pagina:http://dehelderebron.nl/access-the-bars/

Vragen stel ze gerust: info@dehelderebron.nl of Anna abcengelen@ziggo.nl