Wow deze diamanten komen binnen! Welke kleur en schittering vat je aandacht? Welke diamant kies je deze week? 1. neon groen 2. watermeloen of 3. neon roze…

Neon groen…deze diamant geeft je het lang verwachte inzicht, welke een doorbraak zal betekenen voor je. Het zijn de illusies die zichtbaar worden met andere woorden, dat wat niet echt is, maar jij echt hebt gemaakt. Er zijn van die angsten, overtuigingen in het leven, die je je hele leven al met je mee draagt. Je ben er zo gewend aan, dat je niet bewust bent dat je ook zonder kunt leven. Als illusies zichtbaar worden, wordt je bevrijd van beklemmende denkpatronen. Patronen die je in stilstand hebben gehouden en je hebben afgesneden van je heldere gave. Eerst kan het als een shock overkomen, wees bewust dat je niet jezelf gaat veroordelen of beoordelen dat je het nu pas helder hebt gekregen. Voor alles is een tijd en nu ben je er klaar voor om zonder deze illusie eerder te gaan. Als je wel tegen jezelf zegt: waarom heb ik dit niet eerder aangepakt, gezien of aangegaan? Dan gooi de het juist verkregen pad van vrijheid weer dicht. Open jezelf voor de mogelijkheden, nu je weet dat deze illusies opgelost zijn. Hoe, dan? Universum wat is er nu mogelijk voor mij?

Watermeloen, deze diamant is sterk in zijn zachtheid. Diepgaande transformatie als je je met de energie van deze diamant verbindt. Alle weerstanden die je hebt om te transformeren zullen opgelost worden als je hier voor toestemming geeft. Toestemming geef je door een keuze te maken om alles wat gebroken is , heel te laten worden. Ook alle illusies van gebrokenheid te laten transformeren. De universele waarheid is dat je HEEL bent, dat je een copy van de Bron bent met alle eigenschappen die je je kunt wensen. Vaak denk je, wie ik en stel je je vele malen kleiner op. Dit is een patroon waar je toe uitgenodigd wordt om deze te doorbreken, als je klein blijft denken, dan is dat wat je in je leven zal blijven tegenkomen. Sommige angsten en pijnen die we kennen in dit leven, zijn overblijfselen van vorige levens. Angsten, fobieën verwijzen vaak naar een vorig leven waarin dit je dood is geworden. Bijvoorbeeld hoogtevrees, waterangst, maar ook angst om jezelf te laten zien zoals je bent. Er zijn miljoenen heksen ter dood gebracht, omdat ze niet mochten zijn, wie ze waren; wijze mannen en vrouwen met een bijzonder talent. Het is tijd geworden dat je deze oude herinneringen in dat leven laat, jij bent volkomen veilig in dit leven. Ik ben veilig, ik ben veilig, ik ben veilig…herhaal deze woorden als ze met je resoneren.

Neon roze…neon heeft altijd een duidelijke signaal boodschap, het is dat laatste speldenprikje die de bubbel laat open spatten. Neon roze nodigt je uit om je helemaal vrij te voelen in je lichaam en geest. Jij zet je lichaam vast d.m.v. gedachten, als je gedachten langdurig zo zijn kan dit uitmonden in een chronische aandoening. Chronisch wil je vertellen dat je al lange tijd (soms een heel leven) vasthoudt aan angst, beperking, je inhouden, verstoppen van emoties, niet vertrouwen op je eigen kracht, jezelf klein en verborgen houden en zo zijn er nog een aantal basis overtuigingen, dat als je hier niet bewust van wordt je lichaam als het ware op slot zetten. Ook het niet veilig voelen op Aarde, het niet willen zijn op Aarde of gewoon weg willen van de Aarde heeft gevolgen voor het lichaam. Als je bewust wordt dat we vaak heel erg onaardig zijn voor ons lichaam, deze niet behandelen als een tempel maar veroordelen om hoe het er wel of niet uit ziet. Bij elk oordeel scheldt je eigenlijk jezelf uit omdat je niet perfect zou zijn. Wat is perfect, wat is mooi en wie zegt wat mooi zou moeten zijn? Maak je los van alle overtuigingen van de wereld, zeker als je hier gevoelig voor bent. Kies er voor om je te omringen met tijdschriften, boeken, tv programma’s die je een fijn en verzorgend gevoel geven, in plaats van de illusie op te wekken dat je niet mooi of goed genoeg zo zijn.