Er is heel veel angst om je heen, niet alleen in jou, maar overal. Deze angst haalt oude patronen naar boven. Patronen uit dit leven en vorige levens. Angst om jezelf te zijn, je waarheid te spreken en angst om je wijsheid en kennis te delen met derden. Altijd die onrustige gedachten, wie zit er op mij te wachten, wat heb ik te doen, kan ik het wel en moet ik niet genoeg leren. Al deze gedachten zijn illusies en bedoeld om je het belopen van je pad uit te stellen. De weg is helder en ik zal deze verlichten als je hier om vraagt. Er wordt dit jaar meerdere malen van je gevraagd om in vertrouwen vooruit te treden, ook al kun je de weg niet zien.

Dit zijn de nieuwe paden, de nieuwe kansen en mogelijkheden waar je Ziel naar verlangd. Uit angst om de dingen verkeerd te doen heb je bepaalde keuzes gemaakt welke je terug mag draaien. Je mag volledig vertrouwen op de talenten en capaciteiten die je al meerdere levens ontwikkeld hebt. Hierin speelt een grote rol andere mensen het licht wijzen. Het licht aanwijzen in henzelf en hen te laten herinneren dat ze heel en perfect zijn. De Bron (God/Universum) wil dat je weet dat je meer klaar bent dan ooit. Je hebt de afgelopen jaren zoveel healing werk gedaan. Vergeet niet dat je niet meer dezelfde persoon bent als een half jaar en zelfs als een week geleden.

Veranderingen dienen snel aan er wordt van je gevraagd, vertrouwen te hebben op de vleugels die je hebt. Zoals een kleine vogel sta je op de top van de berg, spring je en vertrouw je op je vleugels die je heb? Je zult het alleen weten als je springt. Vertrouw op de ingevingen die je krijgt, deze zijn Goddelijk ingegeven, dit is geen toeval. Je zult een toename aan synchroniciteit ervaren in je leven. Schrijf ze eens op, die tekens en inzichten, je zult al gauw een patroon herkennen.

Grote shifts worden in 2017 gemaakt zodat je de komende jaren in rustiger vaarwater kunt verkeren. Je kunt niet dobberen op een lekke boot en dat is de reden dat oude patronen zichtbaar worden. Je bent klaar om deze voorgoed achter je te laten. Nogmaals herinner ik je met liefde: oude pijn hoeft niet meer doorleefd te worden, stap niet in deze valkuil. De hoge trillingen en kosmische energieën ondersteunen je in dit proces.

Vergeet niet om hulp te vragen aan ons (Aartsengelen) maar ook je gidsen en het Universum zelf. Zonder jouw vraag kunnen we je niet helpen, want wij respecteren jouw vrije wil.

Rust is onderweg, aan het einde van dit jaar zal je met verwondering terugkijken, naar alles wat opgeruimd is en alle nieuwe paden die geopend zijn. Weet je nog wat je altijd zo leuk vond om te doen? Andere mensen blij maken, verrassen, verwonderen en vol passie je verhaal en wijsheid te delen om de ander een herinnering van het innerlijk licht mee te geven. Dit mag je weer gaan doen, vanuit een dieper level en vertrouwen. Spreek je uit, creëer, heal en deel. Jij bent nodig lief Lichtkind, je hebt hiervoor getekend toen je naar de Aarde kwam. En juist jouw Unieke deelname is nodig op Aarde, vergeet dat niet iedereen is nodig en iedereen heeft een waardevolle bijdrage voor de Aarde.