…welke diamant kies je deze week? 1. oud roze 2. wit of 3. chocoladebruin

Oud roze
Ervaar je chaos in je leven? Weet dat in de chaos de mooiste dingen ontstaan. Het is namelijk de creatiekracht van het leven. Chaos kan ook duiden op dat de dingen niet helder zijn, je hoofd loopt over van gedachten, ik moet nog dit en ik moet nog dat. Moeten is een woord wat ego-gestuurd is, wat je afhoudt van de vraag, wil ik dit eigenlijk wel? Oud roze nodigt je uit om je prioriteiten opnieuw te gaan maken en daarbij eerlijk te zijn, past dit nog wel in mijn leven? Word ik hier nog wel blij van? Wees niet bang om iets los te laten waar je geen plezier meer aan beleefd. Het zal een opluchting voor je zijn, als je er voor kiest om los te laten. Het universum brengt je altijd hier voor iets in de plaats. Ook wil het niet zeggen, dat als je nu hiermee stopt, dat het voor altijd is… Soms is afstand nemen er geen energie meer insteken juist de mogelijkheid om het plezier weer terug te krijgen.

Wit
Ben je al bewust van de lichtkracht die jij bent? Je bent een bijzondere Ziel met een bijzondere taak op deze Aarde. De afspraak om te worden wie je bent en hiermee andere mensen te helpen. Het worden wie je werkelijk bent is je ontdoen van angst, negatieve en beperkende gedachtes, zodat je talenten en capaciteiten zichtbaar worden. Je bent een brenger van licht en schijnt bewust en onbewust licht in andermans leven. Het is de helende aanraking, het bemoedigende woord of inzicht wat het veld van mogelijkheden bloot legt. Maak eens connectie met je weten, hoeveel meer kun jij, waar je je nu nog niet bewust van bent? Hoeveel gedachtes zitten daarvoor als ik kan het niet, iemand anders is beter, wat zullen andere mensen van me denken, ik heb de bronnen niet en wat zou er gebeuren als die gedachten weg zouden zijn? Als je je niet meer druk maakt om die gedachten? Wat zou je dan kiezen? Weet dat je niks verkeerds doet, dat je een perfecte afsplitsing bent van de Bron en dat alles mogelijk is als je er voor kiest.

Chocoladebruin
Je staat aan de vooravond van een nieuwe groeiperiode, ook wel transformatie genoemd. Bij elke transformatie ontdoe je je van die zaken, situaties die niet meer passend zijn voor jou. Je mag je bewust worden van welke delen in je leven er shiftings plaats mogen vinden. Welke delen werken nu niet en verdienen de aandacht en inzicht om te kijken wat de oorzaak is dat het niet loopt. Soms is een simpele aanpassing voldoende een goed gesprek met jezelf of de ander opent nieuwe mogelijkheden. In andere gevallen mag je keuzes maken. Stel jezelf de vraag: dient dit nog langer in mijn leven? Een transformatie kan aanvoelen als een orkaan en dezelfde impact hebben. Wees niet angstig of ongerust, erken en weet dat het transformatie is.. Soms hebben we onbewust al toestemming gegeven om iets in ons leven te veranderen en dat zal de orkaan doen. Je kunt ook de vraag stellen, heb ik hier soms toestemming aan gegeven? Wacht nog even met nieuwe dingen in gang zetten, wacht tot dat de storm is gaan liggen. Zodat je kunt kijken of hetgeen er nog is en in gang gezet mag worden?

Later lees je hier in deze post de bijbehorende boodschap klik op de diamanten, om de boodschap te kunnen lezen. Ik wens je een magische woensdag😇

By | 2017-06-04T17:06:37+00:00 mei 30th, 2017|boodschap|