13002544_1014588571969507_3716208785880428918_oKaart 1 Expecting Miracles… Het leven kunnen we zelf creëren. We doen dit door het maken van keuzes met ons hart. We vragen het Universum onze wensen op ons pad te brengen. Afwachten in vertrouwen dat het juiste op ons pad gebracht wordt, is misschien wel het allermoeilijkste. Zoals de kaart zegt: verwacht wonderen. Vraag om een wonder en ontdek dat het echt bestaat magie. We zijn het verleerd om gunsten voor onszelf te vragen. Deze vraag kan je verder helpen. Welke wonderen liggen er op mijn pad, maar kan ik nog niet zien???

Kaart 2 Mending Bridges
Je ziel vraagt om vergeving en healing. Je kunt niet verder in je leven als je naar de situatie hebt gekeken die onderhuids alle levensenergie weghaalt. Jij weet wel beter, jij weet diep van binnen hoe het Universum in elkaar steekt. Jij kan als je wilt, voorbij je eigen pijn kijken en de echte ziel ontmoeten in de ander. Tijd om te verbinden met de liefde voor jezelf. Een herinnering dat de ander er voor heeft gezorgd dat je deze les mag meesteren. Heel jezelf, vergeef en laat los zodat je volledig vrij je pad kan bewandelen. Vergeven is zo helend en krachtig en de optie van de ziel om ook echt vrij verder te gaan. De vraag die je hier bij kan helpen is: op welk gebied in mijn leven is vergeving nodig?

Kaart 3 Emerging into grace
STOP met vechten en geef je over. Genade is wat de kaart zegt en dat is ook waar je Ziel om vraagt. Genade, beëindiging van het gif wat je neerhaalt. Ben jij het zelf die zichzelf vergiftigd of is het de energie van anderen die je neerhaalt. Sta een moment stil en kijk hoe je je voelt. Geef je over aan wat de ziel nodig heeft, als dit rust is neem dan je rust en wacht niet tot het Universum ingrijpt en je straks gestrekt ligt met een griepje of wat anders. Het is een illusie om te denken dat er niks gebeurd als je rust neemt…juist dan in de stilte van je zijn ontdek je de wonderen. Laat je ziel je duidelijk vertellen waar je NU behoefte aan hebt en handel hier naar.

Liefs Femke

💎 www.dehelderebron.nl 💎